Autóban zenét hallgatni hogyan?
Az automban nincs beepitve gyárilag sem CD sem pedig kazettalejátszó, rádió azonban van,ennek tudatában vettem egy fm transzmittert de ez nekem nagyon nem vált be. A kocsiba szerintem nem is tudok beepiteni a műszerfal miatt univerzális CD lejátszót(usbs,auxos)..
Találtam meg másik két megoldást a yatourt(ez drága,25e Ft) és az auxos kábel bevezetését,azonban ezt nem tudom hogyan működik.
Tudnátok nekem segíteni hogy mi lenne a legjobb megoldás?
Mindenképp pendriverol vagy telefonról szeretnék zenét hallgatni
Előre is köszönöm!
Igen, mazdahatos.
Nem a yatourra gondolsz?
Utolsónak köszönöm,mindjart olvasom :)
Tipus specifikus rádió beépítőkeretet kell venned!
Nem tudom a hatoshoz itthon van e és mennyi, de érdemes külföldi oldalakon és fórumokon utána nézni.
google a barátod....
ebay -n meg mindent kapni...
Legrosszabb esetben, ha nem létezik hozzá(amit kétlek, maximum itthon nincs) akkor egyedi méretre gyártani, amit egy ügyes műanyagos megcsinál neked üvegszálból, karbonból, pp -ből, abs-ből, stb.
Ez után jöhet egy normális fejegység (30tól felfelé a csilagos ég)+erősítők+hangszorók+mélyláda,stb.
Nagyon alsó hangon egy kilóból már van normális hifi ami nem versenyre való, csak zene hallgatásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!