Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóban zenét hallgatni hogyan?

Autóban zenét hallgatni hogyan?

Figyelt kérdés

Az automban nincs beepitve gyárilag sem CD sem pedig kazettalejátszó, rádió azonban van,ennek tudatában vettem egy fm transzmittert de ez nekem nagyon nem vált be. A kocsiba szerintem nem is tudok beepiteni a műszerfal miatt univerzális CD lejátszót(usbs,auxos)..

Találtam meg másik két megoldást a yatourt(ez drága,25e Ft) és az auxos kábel bevezetését,azonban ezt nem tudom hogyan működik.

Tudnátok nekem segíteni hogy mi lenne a legjobb megoldás?

Mindenképp pendriverol vagy telefonról szeretnék zenét hallgatni

Előre is köszönöm!

2015. aug. 23. 15:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Igen, mazdahatos.

Nem a yatourra gondolsz?

Utolsónak köszönöm,mindjart olvasom :)

2015. aug. 23. 17:41
 12/14 anonim ***** válasza:
Mi volt a baj az fm transmitterrel?
2015. aug. 23. 19:21
 13/14 anonim ***** válasza:

Tipus specifikus rádió beépítőkeretet kell venned!

Nem tudom a hatoshoz itthon van e és mennyi, de érdemes külföldi oldalakon és fórumokon utána nézni.

google a barátod....

ebay -n meg mindent kapni...

Legrosszabb esetben, ha nem létezik hozzá(amit kétlek, maximum itthon nincs) akkor egyedi méretre gyártani, amit egy ügyes műanyagos megcsinál neked üvegszálból, karbonból, pp -ből, abs-ből, stb.

2015. aug. 24. 01:50
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez után jöhet egy normális fejegység (30tól felfelé a csilagos ég)+erősítők+hangszorók+mélyláda,stb.

Nagyon alsó hangon egy kilóból már van normális hifi ami nem versenyre való, csak zene hallgatásra.

2015. aug. 24. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!