Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóban zenét hallgatni hogyan?

Autóban zenét hallgatni hogyan?

Figyelt kérdés

Az automban nincs beepitve gyárilag sem CD sem pedig kazettalejátszó, rádió azonban van,ennek tudatában vettem egy fm transzmittert de ez nekem nagyon nem vált be. A kocsiba szerintem nem is tudok beepiteni a műszerfal miatt univerzális CD lejátszót(usbs,auxos)..

Találtam meg másik két megoldást a yatourt(ez drága,25e Ft) és az auxos kábel bevezetését,azonban ezt nem tudom hogyan működik.

Tudnátok nekem segíteni hogy mi lenne a legjobb megoldás?

Mindenképp pendriverol vagy telefonról szeretnék zenét hallgatni

Előre is köszönöm!

2015. aug. 23. 15:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Egy autóhifivel foglalkozó cég simán beszerel neked egy modern autórádiót.
2015. aug. 23. 15:37
 2/14 A kérdező kommentje:
Rádió van benne. Gondolom CD lejatszora gondoltál. De ez megint drága...akkor már nem olcsóbb az auxos megoldas?
2015. aug. 23. 15:40
 3/14 anonim ***** válasza:
Egy olyan rádióra gondoltam, amin van USB és AUX csatlakozási lehetőség.
2015. aug. 23. 15:51
 4/14 A kérdező kommentje:
Ertem,de ez még mindig sokkal drágább megoldás nem?
2015. aug. 23. 16:07
 5/14 cselez ***** válasza:
Én a helyedben bekötnék egy sima erősítőt, nem kell 500 w-os elég egy kisebb, rákötném az autó hangszóróit, meg +,- betáp, rádugod a cuccodat és ennyi.
2015. aug. 23. 16:18
 6/14 A kérdező kommentje:
Ezt nem nagyon értem,reszletezned? :D
2015. aug. 23. 16:20
 7/14 Vizéli László ***** válasza:
Ha olcsón akarod megúszni, vannak 10 ezerért vadi új fejegységek amibe van aux, USB és SD kártya csatlakozási lehetőség. A minőségük ezeknek az olcsó vackoknak had ne mondjam milyen. Annyit ér kb mint az áruk. Ha normálisat akarsz szánj rá egy kis pénzt, és inkább vegyél komolyabb fejegységet. 10-15 ezerért egész jó márkát kapsz. Én pár éve vettem 20-ért fél évesen a JVC fejegységemet akkoriba az új ára 50 ezer volt és benne van a telefonkihangosítás is. Szerintem nem feltétlenül fogod olcsóbban a kókány munkát megúszni. Ha nem kell telefonkihangosítós akkor csak nézz olyat amibe van USB bemenet poton pénzért lehet már ilyet venni.
2015. aug. 23. 16:21
 8/14 A kérdező kommentje:

De a fejegyseget nrm lehet beszerelni a műszerfal miatt.

[link]

2015. aug. 23. 16:34
 9/14 Vizéli László ***** válasza:
Mazda 6-ról lenne szó? Apám vett 323-hoz valami kütyüt amit lehetett csatlakoztatni a gyári beépített rádióhoz és azon volt USB bemenet. Azt tudom hogy nem volt olcsó. Ha találok valamit küldök linket mi is az pontosan. Egy konkrét autó tipust tudsz írni?
2015. aug. 23. 17:14
 10/14 Vizéli László ***** válasza:

Hirtelen ezt találtam:

[link]

Remélem segít valamennyire.

2015. aug. 23. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!