Tudnátok segíteni? Az autóm meghibásodott és a szerelők meg nem tudják megcsinálni (azt mondják).
Figyelt kérdés
Most nem olyan nagyon régen vettem egy Audi a6 2006-ost 2.7 TDI.Egyszer megyek ki vidékre a barátnőm szüleiért és az uton volt egy francia rendszámú kisautó és egy nő vezette de az ugy hajtotta kint a városból 60 és nem tudtam lehagyni mert szemből j jöttek és a csaj levitte 50 km/h engem na én bedühodtem,jött szemből egy autó de nem érdekelt gyorsan bettetem Sportba a váltót kihúztam es egy padlógázt adtam neki és 140-el éppen befértem na és akkor lett a baj egy kattogást hallotam hátulrol mintha egy kovet vettem volna fel es megalt az auto trailerel hoztam haza de a szerelők mondták hogy nem tudják megcsinálni de ha 5.000 eurót mutatnák nekik akkor megtudnák csinálni szoval nem tudom mit tegyek.2015. aug. 23. 08:52
11/13 cselez válasza:
Igen, valóban érdekes, hogy 6.-án még éppen egy bivaly erős BMW-vel akart driftelni, most pedig szert tett egy A6-ra ráadásul nem kis motorral.
Meg az is furcsa, tekintve, hogy én is szerelő vagyok, tehát meg szoktuk mondani, hogy mi a baj.
Meg azt is, hogy mire kell az 5000 eur. Melyik alkatrészt kell cserélni.
hátulról csak akkor hallhatta a kattogást, ha az auto egy összkerekes változat és vagy a h.difi, vagy a kardán tengely hibásodott meg.
12/13 anonim válasza:
Villantsd ki az 5000€-t, aztán kész. Aki hetente másik autóval padlógázozik, annak nyilván nem okoz gondot némi aprópénz.
13/13 anonim válasza:
Ne bosszantsátok szegényt, mert melléfogott ezzel a vétellel. A múltheti BMW 525D 287-el ment neki (azért csak ennyi mert a többiektől nem tudott jobban menni), ez meg 140-él megállt mint a szög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!