A véleményeteket szeretném kérni?
Figyelt kérdés
mennyire tetszik neketek ez az autó ilyen színben és úgy összegsségben ? Mit éreztek amikor Az utcán megláttok egy ilyet ? (Ez ilyen közvéleménykutatás féleség ) :)
2015. aug. 22. 17:02
1/4 anonim válasza:
Nagy Jaguar fan vagyok, de ebben a színben nem igazán tetszik az X-Type.
2/4 anonim válasza:
Szép, elegáns, de nem hivalkodó. Ha egy ilyet látok, mindig az jut eszembe, vajon mennyibe kerül egy ilyet fenntartani?
3/4 anonim válasza:
Szép a Jaguár mindegy, hogy melyik típust nézem. Viszont volt egy nagyon rossz korszakuk, 90-től olyan 2010-ig. Rengeteg fórumon olvastam, hogy nagyon bele lehet nyúlni, és akkor egy-két év alatt 2-3 millát el lehet verni az autóra.
Én ezért tettem le róla, neten van pár fórum, nézz utána, és ha az olvasottak nem tántorítanak el, akkor hajrá!
4/4 anonim válasza:
Egy ilyen szép állapotban lévő nagyon tud ütni, szívesen elfogadnék egy ilyet, meg is nézem az utcán, csak sajnos nagyon rizikós átlagban és csúnyán bele lehet fogni olyanba ami egy kész betegágy. Persze lehetnek kivételek , csak nagy átlagba beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!