Amikor fékezek az autóval felvillan a piros felkiáltójel a műszerfalon, ami akkor szokott, ha behúzom a kéziféket. Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm szépen a segítséget!2015. aug. 22. 10:10
11/20 cselez válasza:
Először is nem plusz, hanem mínusz, okoska, azután pedig, mivel hogy a tartály térfogata általában nem éri el a 3dl-t azt kell mondjam bőven elég, sőt általában emiatt szokott bejelezni a szintmérő!
12/20 cselez válasza:
A mekkmesterről pedig annyit, hogy itt összefuthatsz olyan emberekkel, sajnos elég ritkán, akik valóban az adott témával foglalkoznak és van tapasztalatuk. Az atomfizikában nem vagyok jártas, sőt az ejtőernyősöknek sem tudok hasznos tippeket adni. Én egy egyszerű autószerelő vagyok 20 éves szakmai tapasztalattal, ha viszont ilyen jellegű kérdés merül fel, akkor talán tudok helytálló válaszokat adni. De sokszor még így sem könnyű.
13/20 anonim válasza:
Ember-te nagyonhülyevagy /már neharagudj/..
Nem a plusz-mínusz miatt írom ezt,mert az nézőpont kérdése.Nyílván mínusz,ha kitágul a rendszer.Agyas...
Leírom mégegyszer közérthetően,utoljára.
SZARÁSIG kopott betétek esetén sem csökkenhet jelentősen a folyadékszint.Értsük már meg könyörgöm a jóistenre!
14/20 cselez válasza:
Hát úgy tűnik a hülye az te vagy, mert csökkenhet, méghozzá pont annyira, hogy bejelezzen az érzékelő!
Ez sajnos tény, függetlenül attól, hogy ki mit gondol a nemlétező agyával!
Ha szivárgás lenne akkor folyamatosan világítana, de most ezt nem részletezem mert látom felesleges.
Mégeegyszer mondom, ha nem értesz hozzá ne adj tanácsokat, mert becsapod a kérdezőt!
15/20 anonim válasza:
Befejeztem.
Én nemfogok egy "szerelőt" megtanítani autótszerelni XD
16/20 cselez válasza:
Hát ne is! Cipész maradjon a kaptafánál!
17/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat. Akkor megnézetem majd a fékeket, mert lehet, hogy kopottak (valószínű akkor ezért van az is, hogy a kézifék csak akkor fog, ha tökig behúzom). Meg akkor mondom a szervizben, hogy töltsenek bele olajat is.
2015. aug. 22. 12:35
18/20 anonim válasza:
Kíváncsiságból kiszámoltam, ha elől 50mm a dugattyúátmérő, hátul pedig 35mm, a fékbetétek pedig mondjuk már lekoptak 10mm-t akkor kb. 60ml-el kevesebb fékfolyadék van a tartályban. Attól függően hogy milyen a tartály formája és előzőleg mennyire volt feltöltve simán elképzelhető hogy bejelez a szintjelző.
20/20 A kérdező kommentje:
Jól van, megoldódott a probléma. A fékfolyadék volt már a minimum szint alatt. Töltöttem bele és jó is lett. Mégegyszer köszönöm szépen mindenkinek a segítséget...
2015. aug. 26. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!