Petya183 kérdése:
1-és BMW kinek milyen motorral mennyit fogyaszt? 16 18 20i? Csak benzin
Figyelt kérdés
kérem csak az írjon akinek van/volt ilyene. Jövőre tervezem a vásárlást és ez érdekelne2015. aug. 22. 08:40
1/7 anonim válasza:
Nem olyan nehéz kitalálni. Ha úgy jársz vele mint nagypapa a bevásárlásra, vagy ugy mint egy bmw-s hogy megmutatja mit tud , lesznek különbségek. Hat-tizenöt közt.
2/7 A kérdező kommentje:
Ezt így én is be tudom határolni, de 1-2l különbség is számít mert melóba járásnak kell
2015. aug. 22. 09:28
3/7 anonim válasza:
Ha 1-2 liter is számít, akkor ne BMW-t vegyél, hanem valami kicsi, 1,2-es motorral szerelt városi autót, pl. Toyota Yarist.
4/7 Koaxk Ábel válasza:
Nekem ugyan nem 1-es van, és nem is benzines, de ez itt elég korrekt adatbázis.
Minden motornál le van írva minden fontos adat:
5/7 anonim válasza:
Megnéztem ezen az oldalon pár autót, azt ajánlom a kérdezőnek, hogy a három fogyasztási adat közül mindig a legalsót nézd, és ha van zárójeles szám, akkor azt, nekem az tűnik reálisnak.
6/7 Koaxk Ábel válasza:
A legalsó (combined) általában a kombinált fogyasztást jelenti.
Az urban a városi, az extra urban meg mondjuk az autópálya (bár szabad fordításba városon kívüli, de itthon azt hiszem autópályás átlagot szoktak mérni).
Nyilván a kérdezőt az átlag érdekli, úgyhogy ahogy előttem írták nézze a "combined" fogyasztást.
Nekem E90-es 320D-m van, arra teljesen reális átlagfogyasztást ad az oldal, ezért is mertem ajánlani.
7/7 anonim válasza:
ez a kérdés nem teljesen jó,mivel nem csak az hogy mindenkinek más a láb mérete,hanem az is hogy nem mindegy hogy te csak városban mész,vagy autópályán vagy csak falu/országút.Vagy ezek keveréke.Ha ezeket nem tudjuk,akkor tényleg csak azt lehet leírni hogy 6-10 liter.Ami hát valljuk be nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!