Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kb. mennyibe kerül az állíthat...

Kb. mennyibe kerül az állítható futómű és annak beszerelése, de nem az amelyik kulccsal állítható hanem az amelyik vagy egy gombbal, akár telefonnal?

Figyelt kérdés
2015. aug. 20. 15:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Pontosan mit akarsz állítani rajta? Elég sok mindent lehet (min. 10 dolgot).
2015. aug. 20. 17:38
 2/5 anonim ***** válasza:

te az air ride-ra gondolsz szerintem, hasmagasságot lehet állítani, gombbal, légpárnák vannak az autó gátlójába építve, sűrített levegő emeli, engedi le

mindennel együtt kb 3-400eFt

2015. aug. 20. 17:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Igazad van,elég pontatlanul fogalmaztam.Tehát a magasság állítására gondoltam és hogy a telefonos megoldás hogy működik?
2015. aug. 20. 18:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Megnéztem ezt az airride rendszert de ilyen 200-500 ezer között vannak.Ha tudsz esetleg küldhetsz linket
2015. aug. 20. 18:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Én ilyet csináltam haverom kocsijába. A 4 db légpárna vagy minek is hívják 40 ezer forint volt, lomiztam hozzá egy jó kis kompresszort, amit beépítettem a csomagtartóba, plusz ez kapott egy nyomásszabályzót, amit 2 gombbal lehetett állítani. Így egyszerre ment a 4 magasság. Megvolt 60 ezerből :)
2015. aug. 21. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!