Hány évesen és mennyi idő alatt szereztrd meg a jogosítványt?
Figyelt kérdés
2015. aug. 20. 09:48
1/10 anonim válasza:
18 voltam, érettségi után. Egy nyári szünet alatt megvolt. Minden sikerült elsőre.
4/10 anonim válasza:
3 évesen, lábbal hajtós motorra.
5/10 anonim válasza:
20 évesen, kb fél év alatt. Forgalmin buktam, és következő vizsgaidőpontot csak 2 hónap múlva kaptam. Illetve a vezetések pont akkor kezdődtek mint a fősuli, így vagy nekem nem volt jó, vagy az oktatómnak, volt, általában hetente max 1-2x tudtam menni, de volt olyan, hogy egyáltalán nem is.
6/10 anonim válasza:
33 évesen, a beiratkozástól a forgalmi vizsgáig 6,5 hónap, de 1,5 hónapot vártam az oktatóra, illetve még kb 5 hét kényszerszünet volt benne ünnepek és szervíz miatt.
szóval összességében kb 4 hónap.
7/10 anonim válasza:
17 évesen kb 6 hónap. KRESZ nélkül.(azt online csináltam otthon)
8/10 anonim válasza:
17 évesen, 3 hónap alatt (január elejétől április elejéig)
9/10 anonim válasza:
23 évesen és áprilistól augusztusig tartott, azaz 4,5 hónap volt egy forgalmi bukással. Azt hozzáteszem, hogy ebből 1,5 hét kresz időpontra várás és 2-3 óra vezetés/hét volt.
10/10 Marcipán68 válasza:
47 évesen csináltam meg 2 hónap alatt. De szerintem ez nem kor kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!