Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volkswagen golf 2re mekkora...

Volkswagen golf 2re mekkora kerekek mennek fel?

Figyelt kérdés
Egy biztos foggalmam sincs a kerekekek mereterol, hogy kell nezni mint kell nezni , annyit max eltudok rola mondani , ha mondjak, hogy 14,15col es itt kifujt, jelenleg gyari felni van rajta de ettol szelesebbet es magasabbat szeretnek, szeles alatt azt ertem, hogy meg a kerek ivbol ne logjon ki , 1.6gtd nagy lokharitos, azt hiszem mondta valaki hogy ennel szamit ez is mert nagyobb a kerek iv, de ha megse akkor bocsanat az untatasert, de a tobbi nrm annak minosul :D
2015. aug. 20. 08:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Tegyél fel 19-est, csípik ám a csajok...
2015. aug. 20. 08:45
 2/4 anonim ***** válasza:
A futóművesed meg pláne csípni fogja :)
2015. aug. 20. 08:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Mindenképp értelemszerűen az osztókör+furat méretnek meg kell felelnie,illetve nagyon fontos a középső luk méret is,hogy stimmeljen!A Te esetedben 4X100,és 57mm a közepe,ha jól tudom.

Én Skoda feliciával variáltam,az is 4X100-as 57-es középpel,és a 4.5 coll helyett 6 coll széles Seat Felnit tettem fel,ami 14-es átmérőjű a gyári 23 helyett.

Túl széleset nem ajánlok,mert a futómű nem bírja el,hamar tönkre tudnak menni a gömbfejek,stb.és persze többet fogyaszt a kocsi,illetve a gumik is drágábbak hozzá.

És szerintem a túl széles,meg az ilyen alufelnik nagyrésze,giccses,csicsás,feltünősködős,pont hogy nem kellemesen diszkrétek.

2015. aug. 20. 08:50
 4/4 anonim ***** válasza:
(13 helyett)
2015. aug. 20. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!