Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti melyik autót vennétek meg?

Ti melyik autót vennétek meg?

Figyelt kérdés

Lehetőleg olyan írjon akinek van tapasztalata.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. aug. 19. 18:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha megbízhatóság, fenntartási költségek az elsődleges szempontok, akkor Golf, Astra, A4. A többi is jó autó, de költségesebb a fenntartásuk. A BMW sem rossz, de alaposan át kell nézni. 147-es Alfából még nem láttam olyat, aminek ne lett volna valami pillanatnyi nyűgje. A helyedben nézegetnék 1. szériás benzines Focusokat is. Több tulajdonost ismerek, akik sokszázezer km-t beleraktak szinte hibamentesen.
2015. aug. 20. 11:43
 12/15 anonim válasza:
Én Alfa Romeo 156 1.9 JTD-t vettem fél éve, és nem bántam meg. Ültem már sok fajta autóba, vezettem sok fajtát, de ekkora élményt egy autó sem adott. Egyáltalán nem drága a fenntartása (unix-on lehet hasonlítgatni). Ja, és ráadásul ha odalépek neki akkor megy is rendesen, és cserébe nem eszik :D Nagyon egyedi és szép autó, akárhányszor beleülök mindig élvezem az utat, lehet az 2 km vagy 200 km. Imádom! Rabul ejtett, na és persze itt az Alfás család is, akik nagyon de nagyon segítőkészek! :)
2015. aug. 24. 19:28
 13/15 anonim válasza:
Nekem 147-es alfám van és én nagyon szeretem 2,5 éve van meg 40 000 km tettem meg vele és nem tudom miért mondják azt hogy drága a fentarthatósága eddig a kötelező szervizeken kívül csak az első lengőkar gumi szilenteket kellett cserélni az meg talán 10 000ft volt, az meg szerintem nem nagy pénz. Ez az alfa meg 95 000 km-rel "szinte új" nézesd át, hogy nem volt e véletlenül törve egy egyszerű futóműbeállítással megmondják 5000 ft, mert a kerekek dőlését nem lehet állítani. De amúgy próbálj ki egy 147 es alfát utána próbálj ki egy golfot a golf az olyan mintha egy fadobozba ülnél a golfosok erre mindjárt írják, hogy " de a golfot nagyon faszán meg lehet csinálni nagy kerekek ültetés festés meg miegymás az alfa gyárilag nagyon tetszetős kis verda nekem egy 120 lovas van a városban olyan mintha egy kis gokaral furikáznék iszonyat nagy élmény a belő meg nagyon szépen meg van csinálva gyárilag kagylós ülések és sokkal pörgősebb a motorja mint a golfnak. De ülj bele mind a kettőbe és majd te eldöntöd.
2015. aug. 25. 14:28
 14/15 anonim válasza:
Az ízlésedet nem tudom belőni, de értek hozzá. Szóval ,ha leírod mennyit szánsz az autóra. Ajánlhatok párat. 800.000-1.500.000 Ft között. Javaslom külföldről hozass be valami ismerősöddel.
2015. aug. 29. 21:40
 15/15 anonim ***** válasza:
egy A3 meg szebb mitn egy 147...az,hogy jól megy a 120LE-s szívó benzin csak azért mondod,mert nem ültél még TDI ben :)
2015. aug. 30. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!