Ti melyik autót vennétek meg és miért?
2015. aug. 19. 16:38
1/3 szántóvető válasza:
a képeken jól mutat mindkettő.(alfákat meg se néztem.)az audi fiatalabb 4 évvel,ezt nézném meg először.
2/3 anonim válasza:
Egyértelmű hogy Audi. Megbízható egész jó technika. Alfát azt semmiképp, megbízhatatlan három Twin Sparkba cseréltünk már motort mindegyik hajtókarcsapágyas lett. Futóműve problémás hamar cserélni kell az alkatrészeket. az Alfával biztos lesz problémád. Viszont az Alfát a legjobb vezetni nagyon direkt a kormánya és stabil a futóműve.
3/3 anonim válasza:
A 3. linkre nekem nem hoz be semmit. Így a maradék 3-ból:
1. Alfa: csúnya és öreg.
2. Béjemvé, 20 éves...
4. Alfa, "csak" 13 éves, viszonylag jól néz ki, nem az a 90-es évek feeling. A felszereltsége is elfogadható. Bár valószínűleg ez is külföldről behozott az uniós rendszám miatt. Ezért arra a 94.000km-re nem vennék mérget. Meg kéne nézni részletesen az állapotát. De ha mindenképp ezek közül kéne választani, akkor én ezt választanám első ránézésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!