Valaki segítene értelmezni ezt?
1 millió 600 ezer forintért hirdettem az autómat, plusz 4 alufelnit igény esetén, darabját 30 ezerért (+120 ezer)
De a felniket már külön is hirdettem, ott leírtam,hogy az egyik meg van padkázva.
Jött egy férfi, aki mondta,hogy megadja az 1 millió 600 ezert ,nem alkuszik, de szeretné a 4 alut is.
(1 millió 500 lett volna az autó legalja)
Elfogadtam az ajánlatát, de mondtam neki,hogy az egyik alu meg van padkázva, nem tudom olvasta e.
Erre mondta,hogy oké, akkor ad 1 millió 630-at.
Én értetlenül néztem, elkezdtem magyarázni, hogy az 1.6 ért is odaadom csak mondom,hogy padkázva, van, ő mondta,hogy nem baj, és kp-ban kifizetett 1 M 630 E-t.
Itt még egyszer megkérdeztem,hogy mire fel adja a 30-at, és mondta,hogy az alukra, és kész, nem tudtam neki elmagyarázni.
Örülök neki, de érti ezt valaki?
osszefutottál egy IQ bajnokkal
örülj neki:-D
Nem tudja mit jelent a padkázás.
Azt hitte ez valami extra a felnin, és ezért is mondta hogy ad többet :))
Meg kellett volna mutasd neki, hogy ni, meg van ütve. De te a kötelességed megtetted, szóltál neki, úgyhogy ne fájjon a fejed :D
A kedvesség önmagában is magyarázza a dolgot, nem csak a butaság…
A másik meg, hogy ő úgy értette, hogy a hirdetésben szereplő 120 000-et még hozzácsapta, aztán kicsit elszégyellte magát, hogy 120 000-rel meglop, és hogy megnyugodjon, adott inkább 30 000-et a felnikért.
Mindenesetre az tényleg nem baj, ha szépen vigyázol a papírokra, ha véletlen mégis csak buta lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!