Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha most Augusztus 24-én...

Ha most Augusztus 24-én elkezdem az egy hetes intenzív kresz tanfolyamot és sikerül elsőre a vizsga, valamint a gyakorlati rész is, akkor mikor kapom kézhez a jogsimat?

Figyelt kérdés
2015. aug. 19. 00:15
 1/5 anonim válasza:
Én július végén kezdtem a kreszt, az is intenzív volt, és január elején kaptam kézhez a jogsit. Minden vizsgán átmentem elsőre.
2015. aug. 19. 02:01
 2/5 anonim válasza:
Ugye a kresz vizsgára is kb. 2-3 hetet kell várni, az oktató sem ér rá mindig. Én azt hittem hogy majd vezetek mindennap, de baromi fárasztó volt, így kb. hetente 1x, néha 2x mentem.
2015. aug. 19. 02:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha az egész tanfolyam intenzív (a gyakorlati része is), akkor leghamarabb év vége felé, de inkább január eleje már.
2015. aug. 19. 08:45
 4/5 anonim válasza:
Aprilisban kezdtem a jogsit, elorelathatolag szeptemberben lesz kezben a kartya. kreszt onlin csinaltam.
2015. aug. 19. 14:50
 5/5 anonim válasza:
Én májusban kezdtem és most Augusztus 18.-án lett meg a forgalmi a vizsgám. Holnap megyek leadni a papírokat szóval még nem tudom mennyi idő mire kezemben lesz a jogositványom
2015. aug. 23. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!