Ha most Augusztus 24-én elkezdem az egy hetes intenzív kresz tanfolyamot és sikerül elsőre a vizsga, valamint a gyakorlati rész is, akkor mikor kapom kézhez a jogsimat?
Figyelt kérdés
2015. aug. 19. 00:15
1/5 anonim válasza:
Én július végén kezdtem a kreszt, az is intenzív volt, és január elején kaptam kézhez a jogsit. Minden vizsgán átmentem elsőre.
2/5 anonim válasza:
Ugye a kresz vizsgára is kb. 2-3 hetet kell várni, az oktató sem ér rá mindig. Én azt hittem hogy majd vezetek mindennap, de baromi fárasztó volt, így kb. hetente 1x, néha 2x mentem.
3/5 anonim válasza:
Ha az egész tanfolyam intenzív (a gyakorlati része is), akkor leghamarabb év vége felé, de inkább január eleje már.
4/5 anonim válasza:
Aprilisban kezdtem a jogsit, elorelathatolag szeptemberben lesz kezben a kartya. kreszt onlin csinaltam.
5/5 anonim válasza:
Én májusban kezdtem és most Augusztus 18.-án lett meg a forgalmi a vizsgám. Holnap megyek leadni a papírokat szóval még nem tudom mennyi idő mire kezemben lesz a jogositványom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!