Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen új autót érdemes venni...

Milyen új autót érdemes venni mostanság?

Figyelt kérdés
Eddig német autó párti voltam, de azt hallani, hogy az újjak nagyon szarok...akkor melyiket érdemes venni ami megbízható?
2010. márc. 9. 17:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem új autót már nem is érdemes venni. Régen a Toyotával sem volt baj de most 8,5 milliót hívtak vissza a gyárba. Német autókat meg már a nevük adja el :S Bár a BMW és a Merci az még jónak tűnik de a VW az egy sz@r. Valami amerikai kocsit éri megvenni :D
2010. márc. 9. 17:59
 2/9 anonim válasza:
Vedd meg az enyémet. Opel combo kisteher piroska. Extrákkal tele, 18 e km. Csak éppen hitelátvállalós. Gyerekem lesz nem tudom tovább fizetni.
2010. márc. 9. 18:01
 3/9 anonim ***** válasza:
4-5 évest vegyél, az a legjobb
2010. márc. 9. 18:15
 4/9 A kérdező kommentje:

És milyet, utolsó? :)

Sajnos kisteher nem jön szóba... :S

2010. márc. 9. 19:07
 5/9 omadjoe ***** válasza:
nézegetted a Kia C'eed-eket? azok elég jónak tünnek. Én 1 Kia C'eed SW 1,6 CDTI-t (116LE) akartam most tavasszal venni. De 2 honapja sikerült leamortizálnom kamionnal 1 benzinkutat, igy az auto ára ugrott. Benzinkut kárát kellett kifizetnem...
2010. márc. 9. 20:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha a márka nem érdekel, akkor chevrolet, kia.Én biztosan BMW-t vennék de újat semmiképp sem. Az új autókat (nem csak a bmw-t) egy meghatározott km-re tervezik, nem pedig minél további használatra.A kis 6hengeres bmw-mben már 367ezer km van de SOHA nem hagyott még cserben.
2010. márc. 10. 08:56
 7/9 anonim ***** válasza:
...........................Lada 1200 ........................
2010. márc. 10. 18:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Az én 1989-es BMW E30 316i-mben 218 ezer van, ez 4 hengeres, 7 literrel elvan, és még SOHA nem hagyott cserben engem sem
2010. márc. 11. 14:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Matchbox-t...
2010. márc. 11. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!