Érdemes mostanság kétütemű Trabantot venni?
A szomszédunk vett egy 601 es kombit és tyúkólnak használja :Đ
Amúgy nem érdemes venni esetleg 1.1 et az már egy kicsit "MODERNEBB"és jobban megy :)
Szerintem megéri, mi majdnem egy éve vettünk egyet, akkor fél év műszakival 30.000-ért. Azóta csak a féket kellett megcsináltatni, meg a műszakit. Az előző volt még 30, mert sajnos még nem mertünk hozzányúlni, utóbbi 60, elvittük a szervizeshez, felkészítette, és elvitte. Katalizátorunk soha nem is volt, zöldkártyát megkapta fekete plakettel. Na és?
Meg mint a golyó. Csak a keverékezést ne feledd, és 1:33-ba keverd, ne 1:50-be, mert az megöli a motort.
Soha sehol nem hagyott ott, felmentünk vele Visegrádra is, a szerpentinen, nem volt baja.
Szerintem mindenképp érdemes venni, kevés dolog hibásodhat meg benne, nincs se olajnyomás, se hűtővíz.
Ha akarsz venni, akár el is kísérlek, mert már tudom, mit kell rajta megnézni, kipróbálni.
Trabant forever.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!