Motorszalonokban a teljes árat ki kell fizetni, vagy készpénzzel való fizetési szándéknál, elengednek egy bizonyos összeget?
olyan motort akartam venni amit kitudok használni maximálisan, de nem egy használtat, mert azt rendbe kell rakatni, a gyári alkatrészeket ha megveszem hozzá, keressek egy normális szerelőt aki rendesen megcsinálja, lepappíroztatom, plusz ha a forgalmiban 11 kW van beütve, azt átt kell üttetnem 29 kW-ra, stb. szóval ott is majd másfél millió ha összeadok mindent, plusz így ott a garancia, ott a márkaszervíz. Különösebben nem érdekel hogy valaki sokallja érte, én vettem, nekem tellet rá, akinek nem telik az vegyen simsont és bütykölje otthon.
Neked milyen Kawasaki-d van?
Szerinted akkor 1000 köbcentis motoron kell kezdeni egyből, utolsó? A2 kategóriám van még csak, de ha A korlatlan lenne már, akkor sem vettem volna 125-östől nagyobb motort egyenlőre. Fokozatosság, mond ez valamit neked?
Szerelgesd a simsont, az való neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!