Motorszalonokban a teljes árat ki kell fizetni, vagy készpénzzel való fizetési szándéknál, elengednek egy bizonyos összeget?
Figyelt kérdés
2015. aug. 17. 17:30
2/22 anonim válasza:
Nem igazán értem a kérdést.
Startból nem fogsz ott készpénzzel fizetni, hanem el fognak küldeni a bakjukba, hogy utald át a számlájukra a készpénzt.
Ha arra gondolsz hogy lehet e alkudni, akkor igen, a legtöbb esetben elengednek valamennyit.
3/22 anonim válasza:
így van, bankban utalsz, furcsa lett volna mikor vettem az Aprilia RS125-öt, akkor ott készpénzben leszámolni másfél milliót :) 100 000 ft-ot engedtek el belőle
4/22 anonim válasza:
Magánszemély nyugodtan fizethet készpénzben 1.5M felett is, de az nem nagy fegyvertény a szalonnak. A hitelbol viszont visszacsorgat a bank. Azzal jobban járnak a szalonok, szóval egy kicsit nagyobb a mozgástér anyagilag is.
5/22 anonim válasza:
Én májusban vettem a Kawámat, és engedtek az árból, +kedvezményeket is adtak, és ott fizettem. Egyébként pofátlannak kell lenni, és több 100ezret engednek.
6/22 anonim válasza:
3.-kon sikítok a röhögéstől! :DDD másfélmilliót egy szaros 125ccm? xXXDDDDDDxdddDXXXDDxxdddxdDXDDX
7/22 anonim válasza:
utolsó, szerinted mennyibe kerül szalonban egy Aprilia RS125? 500 000 ft? Egy SR50 volt akkoriban 700 000 ft.
8/22 anonim válasza:
Igazad van pénzért nem lehet észt venni :D
9/22 anonim válasza:
most mivan, az a bajod hogy nekem telik új motorra és nem egy simsont buzerálok??
10/22 anonim válasza:
5. vagyok
Szard le mit magyaráz, ha neked volt pénzed újra, és meg vagy vele elégedve, akkor minden oké. Az, hogy más sokallja a pénzt, vagy bármi egyéb bajuk van, az téged ne érdekeljen. Engem is hülyének néztek, mikor 2 misiért vettem a Kawámat. Aztán, aki meg használtat vett, azóta is szervizbe hurcolássza meg +500k-t ráköltött..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!