Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tudnátok pár tippet adni,...

Tudnátok pár tippet adni, hogy miért nem indulhat a motor? Részletek alább.

Figyelt kérdés
Tudom látatlanban ezt baromi nehéz megmondani de annyit tudok, hogy szikra van, pörgeti, benzin is van(meg szag is) nagyon kicsit röfög de valamiért mégsem röffen be. És bikázásra is ugyan így reagál. Karbis, vizes, sor 4-es. Előre is köszönöm a tippeket.

2015. aug. 15. 22:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Kompressziómérés, vezérlés legyen a helyén, szikra legyen eros, uzemagyag rendszer dugulás ellenorzés, egy OBD hibaolvasás. Ennyit kell megcsinálni elso korben.
2015. aug. 15. 22:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet összekeverni a gyújtókábeleket? Mert hiába van szikra, ha nyitott kipufogószelepnél adja le...
2015. aug. 16. 08:25
 3/5 A kérdező kommentje:
a kompresszióról nem tudok semmit, szikra ugyan van de nem túl erős(az ellen mit tehetek?), üzemanyag is úgy tűnik h van, ez egy régebbi modell sajnos nincs benne digitális felszerelés, a kábelek egész biztosan a helyén vannak mert csak miután megállt az után ellenőriztem egyenként a gyertyákat... sajnos nincs motorszállítóm, csak annyira kellene életet lehelni belé míg elgurulok a szerelőig, bár akkor már félig meg is oldódna a probléma...
2015. aug. 16. 10:57
 4/5 lupara ***** válasza:
Gyertyaképek sokat elárulnak a benti viszonyokról,ezt nem részletezném,mindenképpen értékeld a látottakat.Ha nem tudod mennyit mentek,4db belevaló gyertyát vennék a helyedben.Teljesen feltöltött akkuval,megszokott szivatóállással próbálj inditani.Vizsgálódhatsz még karburátor szivótorkoknál,fals levegőt keresve.
2015. aug. 16. 22:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tippeket sokkal többet tudtam meg. A gyertyaképről annyit, hogy kormos volt a gyertya vége.
2015. aug. 16. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!