Viczena jozsef kérdése:
Szerintetek melyiket válaszam?
Figyelt kérdés
Ford Focus 1.8 DI Ambiente, 66kW, M5,
Citroen Xsara Picasso 2.0HDi 2001
Kezdö söför vagyok ezért egy kicsit félek a picassotol nagynak tünik...
2015. aug. 15. 21:44
1/3 anonim válasza:
Attól függ. Mire lenne használva, mik a szempontok? A Citroenben hátul 3 teljes értékű ülés van, tehát ha gyakran mennél 4 felnőtt utassal, akkor azt tudom ajánlani, de magamnak biztosan a Fordot venném, mert a francia autókról nem hallok túl jókat.
Hozzáteszem, a linkelt autókat nem néztem meg részletesebben, a típusokról általánosságban írtam.
2/3 A kérdező kommentje:
Mind 2 auto biztos kézböl volna a picasso lényegében csak autopályán ment ....hát ritkán volna 5 személy benne
3 személyes család vagyunk 1- enlöre
2015. aug. 15. 22:16
3/3 anonim válasza:
Akkor focus, ha nem kell a nagyobb autó, ráadásul 100assal több is benn a km, akkor nem kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!