Horvath Szabolcs kérdése:
Melyiket valaszam: Toyota HiAce vagy Ford Transit?
Figyelt kérdés
Egy 6 szemelyes kisfurgont szeretnek venni dizel motorral.Melyiket tudnatok ajanlani(motor eroseg,strapa birosag stb).Azert kernem a velemenyeteket.Koszonom elore is a valaszokat.Udv2013. máj. 1. 10:44
1/7 anonim válasza:
Nekünk hiace van, nagyon megbízható gép, csak dicsérni tudom.
Munkás autónak van befogva, napi használatban van és a japánoktól megszokott minőséget nyújtja 3 év folyamatos nyúzás után is.
2/7 anonim válasza:
A cégnél nálunk is Hiace van még soha nem robantunk le vele és a fogyasztása is elfogathatú
3/7 anonim válasza:
Nekünk a cégnél volt mindkettő (a Ford még megvan, a Hiace balesetezett) mindkettő iszonyú sokat kibír, egyikben sem fogsz csalódni, azt vedd amelyik jobban tetszik mert tényleg nagyon jó mindkettő, a Ford már elkerülte a 600000 Kilométert! De a Hiace is ott járna kb.
4/7 anonim válasza:
3 transitunk van.Az egyikben olyan 5-6ezer között.
A transit egyetlen hibája, hogy rohad, alul.Vásárlásnál nagyon meg kell nézni.
Toyotát vezettem. Nekem a transit kényelmesebbnek tünt.
5/7 A kérdező kommentje:
Nekem is Toyot-m van,de az egy corolla es benzines es valoszinuleg egy HiAce-ot fogok inkabb venni.Meg annyi lenne,hogy amiket neztem a netten 2.4 dizel motorral voltak es 55-65kW 75-88 LE-vel nem keves ez a kasznihoz kepest.Udv es koszi az eddigi valaszokat.
2013. máj. 3. 14:37
6/7 anonim válasza:
nem kevés mert gondolom dízel nem benzines és adízel alacsony teljesítmény melet is igen jól bírják a menetet hála a dízel motorok nyomatékának anyi ogy a gyórsulása nem lesz aszfaltszaggató de a 130 cat kényelmesen viszi és még előzni is lehet vele ha kell
7/7 A kérdező kommentje:
Koszi a gyors valaszt!
2013. máj. 4. 08:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!