Mazda 6 vagy Volvo s80? Kinek melyik tetszik jobban és miért? Melyik jobb? Ha mazda akkor limusine vagy sportkombi?
#19: És akkor mit szólsz az 1.2-es turbós 3 hengeres szörnyetegekhez? Nekem olyan kispolski design-nak tünnek.
A német prémium trióban mi a 3.? Merci, BMW és?
De gondolom az Audi, csak fricskázni akartam, mert én valahogy nem tudom komolyan venni 1-2 kivétellel. R8 vagy hasonló, amúgy meg tiszta VW. Sőt a cégnél van egy passat meg egy A4 Kombi, a passat olyan mint egy prémium, az Audi full fapad.
Seat Leon? Azt hallottam nem rossz. Tulajdonképp gondolom VW kicsit olcsóbban. A kolegám vett egy Couprát pár éve, 243 ló asszem. Dícséri.
"De gondolom az Audi, csak fricskázni akartam, mert én valahogy nem tudom komolyan venni 1-2 kivétellel. R8 vagy hasonló, amúgy meg tiszta VW. Sőt a cégnél van egy passat meg egy A4 Kombi, a passat olyan mint egy prémium, az Audi full fapad. "
Ugorj át Ingolstadtba és fricskázd meg őket. :P
Az Audinál felszereltség függvénye, hogy mennyire fapad. Az A4/A6-nál lehet rendelni Dacia Logan szintű felszereltséget is, sokan meg is veszik. Azért egy normálisan felszuerelt A6,A8,Q7.... Mondjuk az A8 alapárából is kijön 2,5 Mazda6 :D
" És akkor mit szólsz az 1.2-es turbós 3 hengeres szörnyetegekhez?"
Én perverz vagyok, tűzre velük. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!