Mazda 6 vagy Volvo s80? Kinek melyik tetszik jobban és miért? Melyik jobb? Ha mazda akkor limusine vagy sportkombi?
Mazda
Sokkal megbízhatóbb, jobb a fogyasztása és szerintem szebb is, főleg limusine kivitelben.
Bírom ezt a mentalitást, szebb a madza, mert 2/3-ada az ár. Meg olcsóbb a szerviz, mert 1.-os spúrmotor van benne, és jé, olcsóbb az olajcsere mint egy V8-ba. Mik vannak.:)
Kérdezö: Milyen telefonod és karórád van? Megmondom melyik autó passzol hozzád.
Voltam a Volvommal már márkaszervizben olajat cserélni. Legutóbb 10k volt a munkadíj és úgy 62 az anyagköltség. Picit több, mint a korábban említett Toyotában. Ja várjá, ebbe megy 6,5 liter motorolaj meg 7 liter váltóolaj, amiből Castrolt borít bele a márkaszerviz és drágábban adják, mint a házalós cigányok. :D
Ez a motor downsizing nekem nem tetszik.. A T6 után biztos nem vennék ilyen 2 literes turbós rettenetet :D
Akinek számít az ár, az ne nézelődjön a német PremiumTriónál, a Volvonál, Jaguarnál stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!