Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ma vettem VW 3 golfot 1.9...

Ma vettem VW 3 golfot 1.9 Tdi. Hogy lehet meg csippelni, hogy legalább 140 fölött menjen?

Figyelt kérdés
Igazi Golfos vagyok, jó kis Tdi, végre az álmom valóra vált. Szeretem a nagy Tdi füstöt, ennek legalább nem fekete hanem jó nagy kéket dob, van is ám jó égett olaj szag. 1000 kilométert mentem vele utána töltöttem kb 1.5 liter motorolajat. Majd felhívtam a kereskedőt, hogy miért eszi ennyire a motorolajat a kocsi azt mondta, hogy ez azért mert egy 3 as Golf, és ez alap dolog, valamelyik 2 litert is fogyaszt. Nagyon megvagyok vele elégedve, azóta az autóboltossal is jó haverságban vagyok mert kapok kedvezményt a motorolajra.

2015. aug. 14. 22:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"Mert már a kormányt, váltógombot, ülést kicseréltem. Mert nagyon kopottak voltak"

Ugye mondtam neked, hogy csillió km van benne, és nem annyi, amennyit az óra mutat. Az egész motor sz*rnak van kopva, vagy generálozni kell, vagy nézel egy bontott motort bele, utóbbival olcsóbban kijössz, viszont kockázatos, lehet ugyancsak sz*r motort kapsz bele. Attól tartok, hogy ez az autó itt elérte élete végét, esetleg még eljárkálhatsz vele ameddig gurul, hamár úgyis kedvezményed van az olajra.

2015. aug. 21. 15:48
 12/19 cselez ***** válasza:
Troll!!! Van nálam 1000 liter fáradt olaj, nem akarod elégetni? Ha már úgyis eszi... legalább nagyobb lenne a füst.
2015. aug. 21. 17:42
 13/19 anonim válasza:
Sajnos aza helyzet hogy te autódban a valós kilométer közelebb áll az 1000.000 hoz mint a 180 ezerhez. Mivel ezekben az autókban nem 180 ezernél kopik ki az ülés meg a többi. Az enyémben 260 ezer van de még a váltószoknyája szakadásmentes. Ugyanúgy mint az ülés. És 4 es golf, nem 3 as. Mert ugye elméletileg a 3as golf szívósabb fajta.
2015. aug. 21. 19:26
 14/19 A kérdező kommentje:
Mondta a kereskedő, hogy azért kopottak mert Balatonra jártak nyaralni az idős pár, és így a kocsiban aludtak és lehet, hogy álmukban koptatták le ezeket a dolgokat. Nagyon szerették a kocsijukat. De nem ismerem a tulajdonost aki akkori forgalmiban szerepelt "PASSZIVÁLVA"
2015. aug. 22. 00:39
 15/19 anonim válasza:
Kereskedőnek azt se hidd el amit kérdez...
2015. aug. 22. 10:30
 16/19 anonim ***** válasza:
Be*arás, mi egy mesét ki tudott találni a kereskedő, szinte hihető is :D
2015. aug. 22. 20:08
 17/19 A kérdező kommentje:
Végre megjött a törzskönyv. Felhívtam a kereskedőt, hogy picit szutyok a kocsi. Mondta ő Golfokkal nem foglalkozik "nem égeti a kereskedését 3as Golfokkal", ő nem tud róla, hogy tőle vettem volna a kocsit.
2015. aug. 22. 21:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha mindig benne aludtak, mennyi száraz ondó lehet szanaszét!
2015. aug. 22. 22:07
 19/19 A kérdező kommentje:
Dákó se állhatott fel az öregnek amint akkoriban a kereskedő állította, hogy 75 éves a tulaj. Aztán lehet, hogy szaporodtak mint a nyulak. Lehet a mamit jól megtöcskölte Kanálisnál análisan :D
2015. aug. 23. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!