Ma vettem VW 3 golfot 1.9 Tdi. Hogy lehet meg csippelni, hogy legalább 140 fölött menjen?
Figyelt kérdés
Igazi Golfos vagyok, jó kis Tdi, végre az álmom valóra vált. Szeretem a nagy Tdi füstöt, ennek legalább nem fekete hanem jó nagy kéket dob, van is ám jó égett olaj szag. 1000 kilométert mentem vele utána töltöttem kb 1.5 liter motorolajat. Majd felhívtam a kereskedőt, hogy miért eszi ennyire a motorolajat a kocsi azt mondta, hogy ez azért mert egy 3 as Golf, és ez alap dolog, valamelyik 2 litert is fogyaszt. Nagyon megvagyok vele elégedve, azóta az autóboltossal is jó haverságban vagyok mert kapok kedvezményt a motorolajra.2015. aug. 14. 22:01
1/19 anonim válasza:
Sajnos ezek ilyenek, tudom, nekem is ez a kocsim van. Szerencsére az olaj nagykerben van kontaktom, mert nálam 2,5-3 liter olajat fogyaszt. Mármint motorolajat, gázolajból 8-10 litert.
Ha kell adok elérhetőséget.
2/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az elérhetőséget amit PRIVÁTBAN írtál, hétfőn felhívom. Szerintem hétfőn veszek tőle egy nagy kannával az az 60 litert, hogy szeptemberig elég legyen.
2015. aug. 14. 22:15
3/19 anonim válasza:
Én mindig ilyen hordóval szoktam hozzá. Ez általában elég pár hónapig.
A csomagtartóban, viszont mindig van egy 5 literes.
4/19 anonim válasza:
Péntek este... tudod, hogy közel a hétvége, ha gyakorin elszaporodnak a vicces(nek szánt ) kérdések.
5/19 anonim válasza:
Egy csavarhúzó, amivel szétpattintod a légtömegmérőt és egy imbuszkulcs amivel kihajtod az állító csavart. Először tövig beteker, számol, felír, hogy tudd hol állt. Aztán negyed ki, teszt. Negyed ki teszt. Nagyon ne húzd anyag nélkül, mert melege lesz.
6/19 anonim válasza:
Nem tudom, most komolyan vegyem a kérdést vagy nem?
Úgyhogy a kettő között keresem a megoldást.
A motorban van 6 csillió km valószinüleg, és sz*rnak van kopva. Az olajat és a gázolajat is inkább öntsd rá az egész autóra, és adj neki egy tüzet. Olcsóbban jössz ki.
7/19 A kérdező kommentje:
Az autóban csak 180000km van mondta a kereskedő gondos gazdától, öreg doktor úré volt
2015. aug. 15. 13:01
8/19 anonim válasza:
Az enyémben 260 ezer van G4 110 lovas tdi. Egy csepp olaj nem fogy 10.000 km után sem ! Nem gondolom hogy a motornak lenne baja ha valóban annyi van benne. Persze kereskedőnek sosem szabad hinni :) Lehet hogy inkább a turbód szart be
9/19 A kérdező kommentje:
Turbóval nincs gond
2015. aug. 21. 15:08
10/19 A kérdező kommentje:
Váltó, kuplungot, fékpedált lehet cserélni? Mert már a kormányt, váltógombot, ülést kicseréltem. Mert nagyon kopottak voltak
2015. aug. 21. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!