Elég ózon generátorral kitisztítani a klímát úgy hogy az az utastérbe van miközben megy a klíma?
Figyelt kérdés
+ a pollenszűrő cseréje ahoz hogy 100%ig tisztalegyen a klíma és ne legyen hányingerem amikor működik?2015. aug. 14. 10:58
1/7 anonim válasza:
Elég, Aranka, persze, hogy elég. Még sok is. Tudod, ahogy az elszakadt fékcsövet sem muszáj cserélni, úgy a klímát sem feltétlenül kell tisztítani. Hiszen az tisztítja magát, mert megy át rajta a levegő és ami kosz belekerül, azt kiviszi belőle. A pollenszűrőt meg ki is dobhatod, legalább jobban gyön befele a zokszigén.
2/7 cselez válasza:
Igen! Pollenszűrő cserével kezdeném, majd belső keringetésre állítod és hagyod menni a fűtőventilátort, miközben benne van az ózon. A klímát ilyenkor nem is kell járatni.
3/7 anonim válasza:
Nekem úgy tisztították a klímát ózonnal, hogy maxon járatták a légkondit 30 percig amíg ment az ózon...
4/7 A kérdező kommentje:
#3as nekem is pontosan így csinálták, pollenszűrő csere után. Ez baj hogy a klíma ment miközben ment az ózon generátor? Illetve lábra és a szélvédőre nem volt benyomva a fújás
2015. aug. 17. 14:47
5/7 A kérdező kommentje:
Napon állt az autó és ha a fűtést kapcsolták volna be szerintem minimum a kormány megolvadt volna
2015. aug. 17. 14:48
6/7 anonim válasza:
Szerintem pont, hogy mennie kell. Legalábbis nekem így logikus.
7/7 cselez válasza:
Két dolog van ami fontos: belső keringetésre legyen állítva, a fűtés ne legyen bekapcsolva, csak a ventilátor menjen maxigázon.
Az, hogy a klíma üzemel-e tök mindegy, mert az elpárologtatón így is-úgy is átmegy a levegő, ha hidegre van állítva a vezérlő.
Digit klímánál meg úgyis benyomja a klímát ha leveszed a hőfokot (persze típusfüggő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!