Miért csinálja az autóm, hogy magas fordulaton,4000 körül megtorpanik egy pillanatra?
Figyelt kérdés
Mintha simán elvenném a gázt. Aztán gyorsul tovább, megint megtorpani, és nem is akar annyira húzni, a 3.-at is nehezen pörgeti ki. Alapjárat szép, alacsony fordulaton is egyenletes, húz mint eddig, csak magas fordulaton kihagy. Hibalámpa nem jelez, műszert is raktunk rá, semmi hiba, lambda szondák is mérnek jól.
Cseréltem gyertyákat, meg benzinszűrőt akarok majd még, csak nem jó típusút kaptam hozzá. Vannak kételyeim, bár remélem a szűrő megoldja a gondot. Hátha eldugult, és magas fordulatra nem jut át rajta elegendő anyag.
Accent 2005 1.3 benzin. 60.000 km
2015. aug. 13. 19:45
1/3 anonim válasza:
Biztos hogy nem benzin szűrő. Inkább elektronika.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen. Szerintem is. De ugyis esedékes volt már a szűrőcsere is. Trafón milyen ellenállásnak kell lennie?
Azt se értem miért nem tárol hibát az ecu..
2015. aug. 14. 17:57
3/3 A kérdező kommentje:
Különvség nincs a két trafó között, gondolom akkor az jó kell legyen.
2015. aug. 14. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!