Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerülne kipofozni az...

Mennyibe kerülne kipofozni az autómat?

Figyelt kérdés

Egy Renault Megane Break autóm van, de nagyon rossz állapotban kaptam. Úgy-ahogy kipofozták, mielőtt hozzám került, de rengeteg szépséghibája van.

A motorháztető hibás (rücskös, kopott), az első és hátsó lökhárító törött, a hátsó lámpa be van törve. Mennyibe kerülne helyrehozni? Egy ismerősöm azt mondta, 500ezer lenne, de nekem ez soknak tűnik. Félek, hogy átvernek, ha valaki tud megbízható autószerelőt Pesten, kérem, segítsen. Leginkább az érdekelne, körülbelül mibe fájna, mert a fizetésemből aszerint teszek félre...

2010. márc. 8. 23:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Vidéken egy 100 as ból simán kihozná egy karosszériás
2010. márc. 9. 00:16
 2/6 anonim ***** válasza:
hát.. 150 a nagyon minimum, de 250-re is felmehet
2010. márc. 9. 14:52
 3/6 omadjoe ***** válasza:
és ha donor autot vennél hozzá? nem lenne olcsobb? én ezt szoktam csinálni. ami meg nem kell, eladom. nagyon olcson, bontoi ár alatt. az autom 3 hete lett összetörve, ahhoz is vettem egy donor autot. olcsobban jött ki, mint ha bontobol vettem volna meg az alkatrészeket.
2010. márc. 9. 16:12
 4/6 anonim ***** válasza:
én 150-ért megcsinálom neked, nagyjából 1 hetes határidővel tudom vállalni, van francia bontóban egy kis kedvezményem is, úgyhogy simás. az árban persze benne van a fényezés, és egy teljes kocsis polírozás is. azért persze megnézném, mielőtt 100%-ra mondom, de ha érdekel, keress meg privátban, és vagy jelezd kommentben.
2010. márc. 9. 21:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Küld el Xzibitbnek, hogy tuningolja fel... "You got to pimp my ride..."
2010. márc. 11. 23:59
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Elvittem két helyre is, mindkettőnél 120-200 közt vállalták volna. Nekem ez most még nagyon sok, marad a gyűjtés rá :( Hihetetlen, milyen drágák rá az elemek! Egy lökhárító (első) 42.000. Szerintem brutális összeg...

2010. márc. 18. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!