Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi ez a sok "mi baja", "hogyan...

Mi ez a sok "mi baja", "hogyan javítsam meg" és hasonló kérdés?

Figyelt kérdés
Napi szinten látom sok olyan kérdést tesznek fel amikből kiderűl fogalmuk sincs a jármű működéséről és szerszámuk sincs a javításhoz. Hogyha meg valaki javasolja vigyék szervízbe akkor azt lebunkózzák. Ezekután csodálkoztok annyi a kokányolt, hebrácsolt kocsi a piacon?

#autó #baj #motor #rossz #elromlás #hogy javítsam meg
2015. aug. 13. 09:05
 1/10 cselez ***** válasza:
88%
Kolléga? Jó a meglátás, én autójavításból élek, de csak akkor hozzák el az autókat, ha már a szomszédnak sincs ötlete. Így nekem is sokkal nehezebb, mert helyre kell raknom, amit szétbarmoltak, azután meg én vagyok a drága!
2015. aug. 13. 09:09
 2/10 cselez ***** válasza:
88%
De hát kevés a lóvé ezt tudomásul kell venni.
2015. aug. 13. 09:10
 3/10 anonim ***** válasza:
46%

"Ezekután csodálkoztok annyi a kokányolt, hebrácsolt kocsi a piacon"

Jó hát én is szeretnék németként hátradőlni a kocsimban, megnyomni az assist gombot, és várni 6-8 percet, mire kijön az autóklub trélerrel. Amin egy ugyanolyan másik autó van mint az enyém. Azt leteszik, a csomagjaimat átpakolják, az enyémet felteszik, jó utat kívánnak, de előbb megkérdezik hogy hova vigyék holnap a BMW-met, ha kész az izzócsere.

Amíg ez nincs addig csak felhajtja az ember a motorháztetőt.

2015. aug. 13. 09:13
 4/10 anonim ***** válasza:
54%
Mert ma már rengeteg olyan embernek van jogosítványa aki alkalmatlan autóvezetésre. És rengeteg olyan embernek van autója aki nem engedheti meg magának. Hozzájön a most nagyon divatos fennhéjazás, hogy mindenki mindent tud, mindenhez ért, és majd megcsinálja olcsón otthon
2015. aug. 13. 09:20
 5/10 cselez ***** válasza:
100%
Persze, meg hát lehet ez hobbi is, nincs is ebből semmi baj, mi csak szolgáltatást végzünk, ha kell javítunk, ha nem, akkor nem. Az ember alkalmazkodik a körülményekhez :)
2015. aug. 13. 09:39
 6/10 A kérdező kommentje:

1: 2001óta papíron is kolléga :)

Én olynaokon akadok ki, hogy nem indul, fullad, stb.

Nincs semmi mérőeszköze még üzemanyag nyomást mérni se, nem hogy szenzorokat vigyálni stb. és akkor jönnek a hebrácsolások.

Meg nemrég volt egy kérdés ahol már a negyedik kerékcsapágyat cserélte ki és háborgott a kérdező, hogy nem jó. Kiderült kalapácssal verte bele nem behúzóval megfelelő hőfokon.

Meg, ha elmondják mi lehet a 3-4hibalehetőség hogy cseréli ki? torx kulcsot kihajta vágóval kocogtatva, négyszögletes belsőt megköszörült imbusszal, stb.

Ezeket nap, mint nap olvasni itt!

Kb. 3napja lehülyézett itt egy idióta, engem mikor felvilágosítottam fuvókáknál van átmérő és átfolyási szám is. Előbb derítse ki mivel van jelölve meg mérje meg a fuvókát fuvókakaliberrel, mert lehet már feldrzsárazták más méretre.

2015. aug. 13. 10:22
 7/10 cselez ***** válasza:

Persze sok olyan kérdés van, aminek semmi értelme, meg hiába is írod le a választ eleve halott ügy otthon megbarkácsolni, de én is azért írogatok néha, mert látom, hogy sokan úgy adnak válaszokat, hogy gőzük sincs, hogy miről írnak, és megsz*patják a nyomorult kérdezőt.

Aki normális az úgyis belátja, ha a feladat túlnő rajta, és elhozza szervizbe.

2015. aug. 13. 12:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel a rossz bojlerbe is belenyúlhatnék, prüóbálva megjavítani, deee neeeem. Múltkor a szerelőbácsika (akinek a szakámája, de már nyugger, de jó ismerős) ránézett, kicserélt valamit, pár órával később meg arra megyek be, hogy füstöl minden, mert már ő sincs képben, akkor hogy bízzam szomszédra...
2015. aug. 13. 12:41
 9/10 anonim ***** válasza:
ráadásul ezek a mekk mesterek még le is pontoznak minket, úgy, hogy halvány gőzük sincs az egészről.mától nincs név.
2015. okt. 27. 22:19
 10/10 anonim ***** válasza:

Ez az oldal nyolcvan százalékban már csak erről szól. Én az otthon kategóriában fogom a fejemet az önképzett gáz-, vagy fűtésszerelőkön. Mindegy mi a kérdés, csípőből tüzelik hogy: "Puffertartály! Kicsi a tágulási! Neked falfűtés kell! Légteleníts ki! Az úgy fel fog robbanni! A szerelő csak lehúz!".

Ez van, inkább hagyjuk! Üdv.

2015. okt. 29. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!