Honda mbx motorommal nemtudok váltani, nem veszi sebességeket. Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy honda mbx 125 ccm-es motort. A váltója nem működik, nem lépteti a sebességeket. Magában a blokkban benne vannak a sebességek, de nem tudom továbbléptetni a váltókarral. A berugótengely visszahúzórugója volt rossz, ami cseréléséhez szét kellett húzni a blokkot. A váltóhoz nem lett nyúlva, de miután összeraktuk nemlehet váltani. Ha valaki tudja hogy mi lehet a probléma, légyszíves segítsen.2010. márc. 8. 20:36
1/2 anonim válasza:
első és legfontosabb: old-e a kuplung? ha igen, akkor a váltókar tengelyénél keresd a gondot, ha lekommenteled, tudok tovább segíteni.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, old a kuplungja, azzal nincs baj. A váltókar tengely mozog gond nélkül, sztem nem ott van a hiba, de lehet hogy kihúzom és ellenőrzöm. Az nem lehet esetleg, hogy a sebességek szorosak a blokkban? Hogy valami talán szorul?
2010. márc. 10. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!