Mi a véleményetek a Suzuki Splash-ről?
én vezettem splasht..igaz automata GS volt..baromi kényelmes, csendes, és az automatának köszönhetően egyszerű kezelésű..ment mint a szél.
ha ócska lenne, mint a többi suzuki, akor az esztergomi gyár nem csinálna minden évben akkora profitot...
az ócska autókat nem venné senki..én a kezdetektől már négy új suzukit vettem, azóta sem jártam szervízben...még kötelezőn sem...dögunalom.
minden műszakin elsőre átmennek..ja és mind automata...
szóval a fullextrást ismerem, az marhajó...
a kettes betett egy linket..
nos meg kell nézni, milyen autókat húztak le..
de az összes márkát érdemes szemezgetni, még a merciket is..
na, azok a tanulságosak.
ebből nem lehet levonni semmit...pláne egy ezres igénytelen fapadosból...ott a vezető sem mérvadó.
#5: igen, a fullextras az biztos nagyon jo - te sem ultel meg eletedben egy normalis autoban. Ne rohogtess mar...
Az esztergomi gyar pedig hidd el, hogy a legolcsobb, igy legtobbet eladott autobol csinal profitot - a magyar mar csak ilyen, a legolcsobb kell, mert a fizetesehez merten az auto meg mindig luxuscikk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!