Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a Suzuki...

Mi a véleményetek a Suzuki Splash-ről?

Figyelt kérdés
2015. aug. 11. 22:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
kicsi, gyenge, de igénytelen, stabil.
2015. aug. 11. 22:45
 2/11 anonim ***** válasza:

[link]

hat ezek alapjan messzire kerulnem...

2015. aug. 11. 22:48
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
A szembe szomszédunknak volt egy sokáig, nap mint nap láttam, használni nem tudom milyen lehet, 1-2x közelebbről is megnéztem, nekem iszonyat gagyinak tűnik, persze ha vezetném mondjuk 5000 km -t nem ez lenne a véleményem. Alapból nincs bajom a Suzukikkal, de ez a Splash .. gáz.
2015. aug. 12. 01:54
 4/11 anonim ***** válasza:
*lehet, hogy nem ez lenne, ha vezethetném
2015. aug. 12. 01:54
 5/11 anonim ***** válasza:
63%

én vezettem splasht..igaz automata GS volt..baromi kényelmes, csendes, és az automatának köszönhetően egyszerű kezelésű..ment mint a szél.

ha ócska lenne, mint a többi suzuki, akor az esztergomi gyár nem csinálna minden évben akkora profitot...

az ócska autókat nem venné senki..én a kezdetektől már négy új suzukit vettem, azóta sem jártam szervízben...még kötelezőn sem...dögunalom.

minden műszakin elsőre átmennek..ja és mind automata...

szóval a fullextrást ismerem, az marhajó...

2015. aug. 12. 09:56
 6/11 anonim ***** válasza:

a kettes betett egy linket..

nos meg kell nézni, milyen autókat húztak le..

de az összes márkát érdemes szemezgetni, még a merciket is..

na, azok a tanulságosak.

ebből nem lehet levonni semmit...pláne egy ezres igénytelen fapadosból...ott a vezető sem mérvadó.

2015. aug. 12. 10:00
 7/11 anonim ***** válasza:

#5: igen, a fullextras az biztos nagyon jo - te sem ultel meg eletedben egy normalis autoban. Ne rohogtess mar...

Az esztergomi gyar pedig hidd el, hogy a legolcsobb, igy legtobbet eladott autobol csinal profitot - a magyar mar csak ilyen, a legolcsobb kell, mert a fizetesehez merten az auto meg mindig luxuscikk.

2015. aug. 12. 10:46
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem elég jó, futóműve, zajszintje bejött.
2015. aug. 12. 12:52
 9/11 A kérdező kommentje:
Ezelőtt új A osztályos Mercim volt,nem sokkal volt kényelmesebb,és rengeteget költöttem rá.:( aztàn ez tetszik is,jó vezetni,nagyon felszerelt is.
2015. aug. 12. 13:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor hajrá!
2015. aug. 12. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!