Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha lefotóznak gyorshajtásért,...

Ha lefotóznak gyorshajtásért, és A1-es kezdő jogsim van, tudni fogják, hogy én voltam?

Figyelt kérdés

Ugye a motorokon csak hátul van rendszám! És ha előrről lefotóznak, megkeresnek valahogyan, vagy "le se sz.-ják?"

Mert igazából iskolába járok motorral!

És mindíg ugyan azon az úton megyek!

De ha egyszer véletlenül elkések és kénytelen vagyok 10-15 el gyorsabban menni, és lefotóznak, megkeresnek?:D

...

Egyébként, ha elfognak ilyenért, újból indul a kezdő jogsin a 2év?

2010. márc. 8. 19:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Gondolom általában a hátsó rendszámot szokták lefényképezni és igen tudni fogják hogy te vagy mert a rendszám alapján be tudják azonosítani a motor tulajdonosát és 100 % hogy nem fogják annyiba hagyni.

NEM fognak megkeresni csak kiküldik a csekket a címedre amin min egy 5 jegyű összeg lesz amit ki kell fizetni.

Ja és szerintem nem fog újra kezdődni.

Remélem most már mindent tudsz amit tudni akarsz ezzel kapcsolatban :)

2010. márc. 8. 20:05
 2/6 A kérdező kommentje:

De az útszéli trafik előrről fotóznak:D

Amit te írtál, arról tudtam, de ha nemlátszik a rendszám, akkor mivan?

2010. márc. 8. 20:29
 3/6 anonim válasza:
őszintén szerinted mit csinál lefotóz azt ha megint meglát megállít annyira a rendőr se hülye hogy magának csináljon munkát de persze majd nyomoz a városban a csíkod után amit elhúztál előtte kérdés ja és a trafi kb 1-1,5 kmre ellát de csak az utolsó 3-400 méterben tud fotózni
2010. márc. 8. 21:38
 4/6 anonim ***** válasza:

első vagyok!

A magyar rendőröket ismerve tuti hogy utánad mennek és megállítanak ha rendőr autóból mérnek!

Szerintem hogy melyik rendszámot fényképezik az függ attól hogy melyik oldalon mégy mert a trafi csak egy helyre van lerögzítve és ha mondjuk te a kocsi mögül jössz akkor bizony a hátsó rendszámodat kapja le de ha szembe akkor lehet az elsőt ha lenne!De egy biztos megúszni nem úszod meg hidd el vannak olyan köcsögök a rendőrök hogy megjutalmaznak ha "bűnt" követsz el :)

2010. márc. 8. 22:23
 5/6 A kérdező kommentje:

Remélem ez nem így lesz:D

És ha rögzített trafi van, nincs rendőr és előlről készült a kép?:D

köszönöm!

2010. márc. 8. 22:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha kamera is van és a felvétel folyamatos, miközben utánad fordul, bebuktad.

Amúgy áruld már el mi a franc dolgod van, ami megakadályoz abban, hogy időben elindulj? (elég, ha magadnak magyarázod)

2010. márc. 9. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!