Mit takar, az egyes motoroknál az ECOTEC kifejezés?
Figyelt kérdés
Opeloknál használják legtöbbször, és tudni szeretném, hogy miben mások ezek a motorok, mint az átlag?2010. márc. 8. 19:19
1/20 anonim válasza:
csökkentett szén-dioxid kibocsájtás..EURO 3
opelnél motorkód "X"-el kezdődik
ezt au egészet úgy oldottűk meg hogy EGR szelepet beiktattak
2/20 A kérdező kommentje:
Az tuti nem az.
Szinte az összes motoron van EGR,ami nem ECOTEC azon is, és az euro 4-eseknél is vannak ilyen motorok.
2010. márc. 8. 19:47
4/20 A kérdező kommentje:
Sok EGR-es 16 szelepes motor van, de nem mind ECOTEC.
Szerintem ez sem jó.
2010. márc. 8. 20:32
5/20 anonim válasza:
Az ecotec mind 16 szelepes, estleg a dízelek nem
6/20 anonim válasza:
Az ECOTEC az a környezetbarát motor Opeléknál. Kevesebb káros anyag kibocsájtás, kisebb fogyasztás.
7/20 A kérdező kommentje:
Értem én, hogy környezetbarát, meg kevesebbet fogyaszt. Ez minek köszönhető?
Miben más, mint a többi környezetbarát 16V motor.
Egyebkent 16 szelepes ECOTEC Diesel is van.
2010. márc. 8. 22:07
8/20 anonim válasza:
"Az EGR (exhaust gas recirculation) szelep hivatása az autóban az, hogy visszavezeti a kipufogógázt az égéstérbe, akkor amikor a motort terheljük. Ezzel a kipufogógáz NO (nitrogén oxid) tartalmát csökkenti. Gyakorlatilag csak környezetvédelmi okból helyezték el a gépkocsiban a mérnökök. "
9/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Egy a bajom, hogy a lényegre nem válaszolt senki.
2010. márc. 9. 07:06
10/20 anonim válasza:
ECOTEC egy opel marketinges kitalált név, amivel azt sugalja h környezetbarát, és keveset eszik stb. De igazából csak olajat zabál de azt sokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!