Helyzetjelzo lampa ejszaka most kotelezo vagy sem? Eleg a tompitott?
Figyelt kérdés
Kerlek ne masoljatok be kresz szabalyokat mert csak osszezavar:)2015. aug. 11. 12:15
1/12 anonim válasza:
Szerintem már nem zavar össze. Most mit is akarsz tudni?
Ha tompított be van kapcsolva, akkor a helyzetjelző már ég.
2/12 szántóvető válasza:
trollkodsz?hogy kapcsolsz tompítottat helyzetjelző nélkül?ha esti parkolásra gondolsz akkor elég a helyzetjelző kivilágításra,de az is cdak akkor kötelező ha nincs olyan közvilágítás ami jól megvilágítja a kocsit.
3/12 A kérdező kommentje:
Ertem mar, magatol felkapcsolja a helyzetjelzot a tompitott! ^^
2015. aug. 11. 12:34
4/12 szántóvető válasza:
nem.a kapcsoló úgy van megoldva hogy 0 állásból először helyzetjelzőt kapcsolsz,továbbforgatva a kapcsolót/kart felgyullad mellé a tompított.
5/12 A kérdező kommentje:
Es mire jo akkor a helyzetjelzo? Nem ertem
2015. aug. 11. 12:39
6/12 A kérdező kommentje:
Ugyertem ha nappal varosban nem kotelezo a vilagitas, akkor mire jo.
2015. aug. 11. 12:39
7/12 szántóvető válasza:
korábbi válaszokat elolvastad becsülettel?
8/12 anonim válasza:
Pl. ha megállsz, az út szélén hagyod rosszul kivilágított utcán és nem akarod hogy valaki belerongyoljon. Vagy németeknél pl. nappal nem kötelezö, de amikor be van borulva, akkor mög nem feltétlenül kell mind a 120 Wattot égetni. Ök komolyan veszik azt a többletfogyasztást ammit megeszik az autó Plusz 120W terhelésnél, így akkor csak helyzetjelzöt kapcsolnak.
9/12 A kérdező kommentje:
Elolvastam =)
Szoval ha varosba megyek es be van borulva, bekapcsolhatom a helyzetjelzot hogy sporoljak a tompitott helyett? =)
2015. aug. 11. 12:59
10/12 anonim válasza:
Állítólag 20% is lehet, azt mondják.:)
Nem mértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!