Mennyit lehetne kérni egy kymco super 9-ért?
Helló!
Ha még aktuális, én nemrég vettem egy léghűtéses, 2008-ast, 8500 km-el, egy kulccsal, elhanyagolt, de jó állapotban 120ezerért (előtte volt egy újonnan vásárolt, 2009 végi S9-em, csak önhibámon kívül totálkárosra törtem). Ha a tied patent állapotú, kb ugyanennyi km-el, akkor max, de nagyon max 140 ezerért adjad, szerintem (rakd ki 150-re, és 140-et talán kapsz érte). A vízhűtés az pozitív, abból a szempontból, hogy hosszabb utakra is jó, meg minimálisan több teljesítményt le tud adni a motor mint a léghűtéses verzió, és kicsivel jobban tűri a tuningot is. Viszont sokan nem szeretik, mert nyűgösebb (figyelni a hűtőfolyadékra, főleg ha téli/nyári motor, vagy nincs garázs, több a meghibásodás lehetősége, a vízpumpánál előszeretettel szereti a vizes Super9 folyatni a vizet, valamint a leendő tulajnak egy dilemma pont, hogy ezekre a dolgokra vajon odafigyelt-e a régi tulaj, és még sorolhatnám.)
Ezen kívül, nálunk nem forgalmaztak vizes Super9-et, és bár állítólag könnyű hozzá alkatrészt szerezni itthon, ez is sokakban aggodalomra ad okot (mi van ha nem találok hozzá ami kell, stb stb) Szóval vagy egy hozzá nem értő, vagy egy igazi kymco S9 fanatikus veszi meg a motorodat. Én a levegős mocikat szeretem, de kinek a pap... ugyebár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!