Vitkó Martin kérdése:
Baj ha feketét füstöl a traktor?
Figyelt kérdés
Egy Zetor Super 50-ről van szó mikor odalépek neki akkor feketét füstöl. Én úgy gondolom hogy ilyen régi gépeknél ez a normális! De ha valaki megnyugtatna hogy ez normális
az jó lenne!
2015. júl. 23. 16:05
1/11 anonim válasza:
Tökéletlen az égés, kormol, azért fekete a füst.
Nem normális, viszont az öreg gépek jellemző betegsége
2/11 anonim válasza:
Ha hosszútávon füstöl, nem csak amíg bemelegszik, akkor valószínű, hogy a motornál szerkezeti, vagy beállítási gond van.
3/11 A kérdező kommentje:
Aha értem izzítógyertya csere megoldhatja a gondot?
2015. júl. 23. 16:26
4/11 A kérdező kommentje:
csak mikor melegszik akkor füstöl ,ha már meleg akkor kutya baja
2015. júl. 23. 16:27
5/11 szántóvető válasza:
talán egy kicsit sok kaját kap.de ez nem gond,személyautóknál is előfordul néha :)
6/11 szántóvető válasza:
hidegen a dúsító miatt füstöl de ez sem gond.izzítógyertyát kár piszkálni.
7/11 anonim válasza:
ne nyúlj semmihez. felmelegedéshez idő kell, aztán már jól működik.
ez normális.
8/11 anonim válasza:
Ha-ha, az a 2-es Passat hatalmas, és ami a legjobban tetszik, hogy kivül nem tuningolt semmit :D
Amúgy meg mikor 2-3 éves csúcsszuper Fendtek okádják a fekete kormot, akkor a régi Zetornál sem gond, a traktorok 70%-a füstöl.
9/11 A kérdező kommentje:
Igen a fendteket már én is néztem hogy kormolnak mint a bolond de igen bemelegszik és nem füstöl csak egy kicsit az is mikor nagy gázt adok neki úgyhogy megnyugodtam
2015. júl. 23. 20:23
10/11 lupara válasza:
Azonnali beavatkozást akkor igényelne,ha gázadáskor "karvastagságú" fekete füstöt tolna.Ílyenről nem számolsz be.A géped 40 év feletti,innen nézve ha egyébként jól indul,elfogadhatóan húz,és csak "odalépéskor"kormol keveset,megnyugodhatsz.Azért vedd tervbe a porlasztócsúcsok és adagoló kivételét,majd mérőórával és padon állitasd be őket.Diesel motoroknál ezt használattól és füstmennyiségtől függően,nem szabad kihagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!