Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Januárba töltöm a 17-et a...

Szivaktibor kérdése:

Januárba töltöm a 17-et a jogosítványt hány éves kortól kezdhetem el? És ha letettem akkor mikor ülhetek volán mögé (B kategória)?

Figyelt kérdés

2015. aug. 8. 19:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Használd már a google-t, vagy akár csak ennek az oldalnak a keresőjét, az ég áldjon meg! Minek kell még egyszer kiírni ugyanazt a kerdést?

[link]

2015. aug. 8. 19:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Január óta vezethetnél.
2015. aug. 8. 19:43
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! :)
2015. aug. 8. 20:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Helyesbítek, forgalmi vizsgát 17 éves kortól tehetsz, azaz 17 éves korodban szerezheted meg a B kategóriás jogsit, és amint kiküldték a plasztikot, vezethetsz. :)
2015. aug. 8. 22:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Hmm lehet valamit elnéztem. Én úgy olvastam hogy januárban töltötted... ha csak 2016 januárjában fogod tölteni a 17. évet, akkor előtte fél évvel kezdheted a Kresz tanfolyamot és a 17. szülinapod után vizsgázhatsz.
2015. aug. 8. 23:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Még az lenne a kérdésem hogy anyukám eléggé gyengén látó és emiatt a tömegközlekedésben egyedül nagyon ritkán tud közlekedni a látása miatt , erre van valamilyen kedvezmény pl hogy a jogosítvány árára kedvezmény hogy tudjam fuvaroztatni anyum , vagy valami autó vásárlási kedvezmény ?
2015. aug. 9. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!