Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy 55 Ah-s aksi kb mekkora...

Egy 55 Ah-s aksi kb mekkora terhelést bír folyamatosan, járó motor mellett?

Figyelt kérdés

összeszámoltam, hogy egy préri-partyhoz onnan viszünk mindent, és kb. 820-850 W folyamatos fogyasztást jelent (zene, lámpák, stb).

Ha jár az autó motorja, akkor bírja ezt a terhelést vagy ennél jóval kevesebbet tölt vissza a generátor és gond lesz?

(az is igaz, hogy állandóra csak kb 450-500 W a fogyasztás, szakaszosan mehet csak fel 10-15 percekre 850 W-ra)

mi a véleményetek?

2015. aug. 8. 18:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az akkumulátor szerintem mindegy. A generátorodtól függ, hogy maximális gerjesztésnél mekkora áramerősséget képes leadni.
2015. aug. 11. 07:32
 12/13 A kérdező kommentje:
értem, csak ezt honnan lehetne megtudni? próbálok googlizni, csak félek h annyi verzióban adták ki ezt a kocsit is, hogy nem igazán fogom megtalálni.
2015. aug. 11. 08:32
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha mondasz pontos típust akkor utána lehet lesni, amúgy meg motorháztetű fel, nézd meg a generátort, ha minden igaz valahol rajta kell lennie a gyári adatoknak.
2015. aug. 11. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!