Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Beázik a hátsó lámpám, mit...

Beázik a hátsó lámpám, mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés

Suzuki Swift Sedan 1.3 GC, 13 éves autó, de egyébként nagyon jó állapotban van. A gond ott kezdődik, hogy a hátsó lámpa (azt hiszem prizmának hívják) ami egybe van, bejut a víz, és kijönni nem igen akar.

2 nappal ezelőtt, lemostam az autót, csomagtartót felnyitottam és ömlött a víz, de a bura mögött, a lámpánál még mindig bent áll a víz, nem tudom mit lehet tenni vele.

Én nem nyúlok hozzá, nem értek hozzá, mit és hol mennyiért lehet helyretenni?

Félek, hogy idővel berozsdásodik, vagy akármi más történik.

köszi

2015. aug. 8. 17:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Csomagterben, ha kicsavarozod, nem tudod behuzni? Lehet hogy pár centi szigszalaggal is megoldod, ha repedve, törve van. Nem feltétlen kell fizetni a szerelore, először nézd meg, ha durva a helyzet akkor vidd el.
2015. aug. 8. 17:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Típushiba, szinte mindegyik ilyen. A prizma alján fúrni kell két lyukat, hogy a víz távozhasson. Sokan alkalmazzák ezt a technikát.
2015. aug. 8. 22:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Prizma alján? de pontosabban hol? nem fog megrepedni a bura ha belefúrok? sima mezei fúrógéppel?
2015. aug. 9. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!