Rosszul döntöttem mikor régebben benzines autót vásároltam?
Mostanában olvasgattam autó teszteket leginkább dízelekről és olyan fogyasztásokat írnak,hogy a szemem kikerekedik és el kezdek irigykedni a fogyasztásra nekem 1,6 os benzines autóm van nem szoktam száguldozni csak néha lépek oda vegyesben olyan 6,5 liter fogyasztás szokott kijönni.
Pl: Renault Kadjar 1.5 dCi
A legjobb kör átlaga 3,4Liter
A legrosszabb kör átlaga 4Liter
Átlagfogyasztás 4 eco kör (~80 km) átlagában 3,7Liter
Gyári vegyes érték 3,9Liter
Nem feltétlenül. A Dizel és a benzines fogyasztása között csökkent mostanában a különbség. A dizelhez az alkatrészek gyakrabban vannak horror árban, mint benzineshez.
Én sem mertem bevállalni dizelt.
A4, Focus kizárt hogy elmenjen 4 literből. Tudod: a férfi két dologban hazudik, az egyik az autója fogyasztása a másik a péniszmérete.
Másrészről a gyári fogyasztási értékeket nem életszerű körülmények között mérik le.
Én meg lennék elégedve 1,6-os benzines autó 6,5 literes fogyasztásával.
Dízel mindig is kevesebbet fogyaszt.
Az meg,hogy csak akkor éri meg ha sokat mész,hát most mit mondjak rá?Ha nem mész sokat akkor az adódik belőle,hogy nem kell kifizetni a nagy számlákat sem.Ha sokat mész vele meg lehet lesz nagyobb szervízszámlád,de itt már akkora távolságon spóróltál jóval többet az üzemanyagon.
tegnap 23:41
Az adatok amit leírtam,max 90 es tempóval állítólag tankolás után kiszámolt fogyasztási adatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!