A következő BMW modellek mit 'sugallnak' a többi embernek, akik meglátnak egy (fiatal) srácot kiszállni belőle? Új 5ös szedán, Új 6os coupe, Új 7es szedán?
Nagyon szépen kérlek titeket, hogy maradjunk a kérdésnél és ne azt írjátok hogy azt sugallja hogy pénzes-apuci gazdag stb-stb.
A modellekre vagyok kíváncsi, hogy számotokra ezek a modellek mit sugallnak a tulajról és mit gondolnak róla nagy általánosságban.
Köszönöm!
Azért, mert ezt egy átlag ember nem engedheti meg magának és valamilyen presztízzsel csak bírnia kell, hogy nem egy átlag ember száll ki belőle. Vagy nem ?
Viszont vannak fokozatok és nem tudom hogy szükséges-e az a plusz 7millió ft az új 6-os coupera hogy még többnek tűnjek. :)
Igazából ez lenne a kérdés, de nem mertem megkérdezni mert le leszek ugatva.
A 7es kicsit sok lenne fiatalon, ugye ?
Pontosan leírtad a "nem vagyok kíváncsi rá" résznél, hogy mit sugall.
Ilyen autót háromféle módon lehet megszerezni általában:
- céges kocsi: ha nagyon fiatal, akkor elég ritka, hogy olyan munkát kapjon, ahol mindjárt alátolnak egy felső kategóriás BMW-t, nálunk a top vezetés jár ilyen kocsikkal, pedig nem jóskapista BT vagyunk
- megdolgozott érte valaki, felépített egy vállalkozást, stb... ez megint nem a túl fiatal kategória, persze, biztos van rá példa, hogy valaki 20-25 éves korára olyan céget futtat minden protekció nélkül, amiből vesz egy ilyen kocsit, de nem ez a jellemző
- Kapta apucitól. Igen, hiába mondod, hogy nem erre vagy kíváncsi, az emberek 99%-a erre fog gondolni, és az esetek 99.99%-ban nem is fog tévedni. Tehát ezek a kocsik azt sugallják, hogy van egy apja, aki vagy keményen megdolgozott a pénzért (vállalkozás, cégvezető), vagy jókor volt jó helyen (politikusok és cimboráik), és most vett a pici fiának egy villantós kocsit.
Nekem azt sugallja, hogy nem egy atomfizikus fog kiszállni belőle. De biztos jól lehet vele csajozni.
Bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!