Mennyi a végsebessége a Derbi Dpr 125-nek?
Figyelt kérdés
ÉN láttam videón valahol 163km/h
valahol 120 (videón)
valahol azt írják 120 a motor adatoknál
most akkor mi az igazság?
2010. márc. 7. 21:54
1/7 anonim válasza:
Feltaláltak egy oldalt!
google-nak hívják:)
Ha beírod, hogy Derbi gpr125 adatok/végsebesség, akkor ott megtalálod..
Vagy ha youtube-ra!
/top speed/
Egyébként olyan 120 körül van!!
2/7 A kérdező kommentje:
Te marha te nem látod mit írtam? épp ez ez az,hogy mindenhol másképp áll a mutató...Ekkora egy segfejt mint te még nem láttam tudsz te olvasni vagy nem jut el az agyadig a kérdés?
2010. márc. 9. 20:36
3/7 anonim válasza:
Szerintem te vagy a segfej!
Egyébként nem az előző vagyok!
Arra akart utalni az előttem lévő, hogy ha beírod és "elolvasod" az adatait, akkor ott pontos leírást kapsz! Mivel gyári adatok vannak megadva!
4/7 A kérdező kommentje:
Télleg mekkora egy faszok vagytok nem értitek amit mondok :D nem is írok én ide többet aki marha az úgysem érti meg:D
2010. márc. 21. 11:47
5/7 anonim válasza:
Arról ugatok ember, hogy ha a gyártó honlapját nézed meg, akkor ott van a valódi adat...:)
6/7 anonim válasza:
Az egyik haveromnak van Gpr 125-je
168-volt a vége azt mondta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!