Suzuki Wagon r+ autómatánál a válton van egy gomb a benyomóka alatt és ha azt benyomom akkor a műszerfalon megjelenik egy olyan hogy 0/D off ez mit jelent?
Az én automata váltómon S/W van, S-ben agresszívabban reagál a gázadásra. W-ben pedig lomhább. Igazából az téli mód. Winter, itt az a neve. Télen például Neked is érdemes kikapcsolva tartani. De amúgy minél erősebb a motor, annál jobban megérzed. Akkor használd, ha dinamikusabban akarsz közlekedni, meg hát előzéskor így van.
Van olyan automata, amibe kifejezetten sportmódot tesznek, abba kapcsolva valósággal megvadul az autó és megy, mint a rakéta.
Nem véletlenül teszik ezt a variációt a Wagon R+-ba..a nejemnek automata Wagonja van, szintén ilyen gombbal..ha elolvasod a gépkönyvet, akkor abból megtudod, hogy egy picit nől az áttétel, tehát erősebb lesz...igaz jobban pörög... csak utánfutónál használjuk, egyébként nincs jelentősége...csak szétpörög a motor.
egyébként a mostani Volvómon is van ilyen gomb..overdrive a neve, és inkább hegyre fel, hajót vontatva szoktam használni. egyébként nem kell.
szóval a Wagonnál csak egy lehetőség, én a hétköznapokban nem használnám...csak rakottan, hegyre fel, vontava...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!