HELP! Renault Megane 1.9dci 2003 as! Nem indult az auto az önindító teker start gomb megnyomása után de hajt hajt és nem indul! Valakinek ötlet?
Szia! Szeretnem megkerdezni, hogy milyen csatlakozot tisztitottal meg es pontosan hol van a motorterben?
2004-es 1.9 Laguna 2.-öm van.
Pontosan ugyanez a hibam. A leallitasa elott tokeletesen ment az auto, majd mikor legkozelebb szerettem volna menni vele, mar nem indult be. Inditozik, az onindito teker teker, de nem indit. Egy sarga angyal kimerte, nem kapnak jelet az injektorok a befecskendezesre. Valamint a kulcs behelyezese es "ondiagnosztika" utan az immobilizer-rendzser piros kontroll lampa egve marad.
Kozpotnizar mukodik, nyit zar, de az fuggetlen dolog.
Gondoltam mar egy nyest altal elragott kabelre vagy beazott szenzorokra, ugyanis elotte par nappal volt motorter mosas es automosas is, ugyanis a frissen lemuszakizott a kocsi, mieloott vegleg leallt.
Kartyahibara, kartya elkodolasra, vagy a kartyaolvaso hibajara. A kartyaolvaso javitasarol szolo youtube videok csak egy masik aprobb hibat javitanak ki, egesz pontosan a Start/Stop gomb mukodesenek a modjat, azt mar megcsinaltam
Ket honapja all a kocsi, azota mar kiszaradhatott volna, meg az utcan allva is, azt gondolom.
Gondoltam a kompjuter tokrement, ezt nem tudom meg, csak remenykedem, hogy csak diagnosztizal es erzekel, vagy nem erzekel valami jelet, ami szukseges lenne neki az inditashoz. Es emiatt a kompjuter letilt, tehat nem az immobilizer.
Szoval hol van az a csatlakozo?? :)
Koszi!
Meg egy apro kiegeszites: kinai olcso OBD kütyü a kulcs behelyezese, tehat a gyujtas raadasa utan nem tud csatlakozni az ECU -höz. A kompjuterhez.
A kompjuter nem elerheto, hogy pl hibakodot ki lehessen olvasni.
Masik Lagunanal mukodik es tud ugyanaz a kütyü es ugyanaz a mobiltelefonos alkalmazas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!