Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Segédmotor kerékpárral mehetek...

Segédmotor kerékpárral mehetek jogosítvány nélkül a KRESZ szerint olyan helyen ami közterület de forgalom mentes?

Figyelt kérdés

Van egy nagy mező a két iskola között.

Épitkezési shitt van lerakva néhol és földút.

[link]

A kép minden elárúl.

[link]

2015. aug. 4. 22:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Már hogy a bánatban mehetnél?
2015. aug. 4. 23:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
de pláne hogy 2 ovi is van a 2 iskola mellett, és bizony az ovikban most is "dolgoznak", tehát van gyerekforgalom a környéken, azokon a kis földutakon, ösvényeken (meg éppen nyári szünetüket tartó bandázó iskolások is)
2015. aug. 4. 23:15
 3/9 anonim válasza:
100%
NEM!!
2015. aug. 5. 09:37
 4/9 anonim válasza:
100%
Nem, ha közterület akkor hiába forgalommentes, attól még közterület. MAGÁNterületen viszont mehetsz, ha a tulaj megengedi. Egyébként nem értem, mért akar mindenki jogsi nélkül motorozni?? Tedd le a jogsit aztán ott mész ahol akarsz.
2015. aug. 5. 12:53
 5/9 A kérdező kommentje:

Akkor akarom elkezdeni a jogsit ha működik a motor.

Meg a motor ingyen volt a jogsi meg 45000 ft!

Tesztelgetem csak.

2015. aug. 5. 14:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

#1 és #2 válaszoló vagyok.

És nem próbálgasd sehol jogsi nélkül, de pláne ne az ovi mellett, mert ha az én gyerekemet csapod el hazafelé, akkor letépem a karod és a hátadba állítom!

A motor ingyen volt, a jogsi nem... jó szöveg... ott meg elfelejtettél sorba állni, ahol az észt osztották, pedig az sem pénzért van.

2015. aug. 5. 15:01
 7/9 A kérdező kommentje:

De ismerős duma.

1 ember használ ilyen szókincset akiket ismerek.

Na majd megoldom.

Amúgy sem hiszem hogy egy üres sík téren 10km/h sebeséggel ne vennék észre valakit. Viszlát.

2015. aug. 5. 16:19
 8/9 anonim ***** válasza:

Örülök :) Most, hogy tisztáztuk, hogy ki kicsoda, már mégannyira sem kellene jogsi nélkül motorozgatni. Otthon, udvarban.

Kipróbálni, hogy működik-e, ott is lehet.

2015. aug. 5. 16:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Reméljük legalább elcsípnek, aztán várhatsz még 3 évet!

Mi nem világos ezen: Közterület : Jogsi nélkül nem vezethetsz semmit!

2015. aug. 7. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!