Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen jelei vannak a visszate...

Milyen jelei vannak a visszatekert km-számlálónak? Mire kell odafigyelni?

Figyelt kérdés

Most szeretnék használt autót venni, és valószínűleg azért romlott el az előző kocsim, mert jóval többet futott mint ahogy azt mutatta. Ezt most szeretném elkerülni. Tudom, hogy ha a kocsinak van rendesen vezetett szervízkönyve, akkor az hiteles lehet, viszont már azt is tudják hamisítani, úgyhogy nem biztos hogy megéri.

Honnan látni hogy egy autó valószínűleg többet futott (diesel kocsinál elsősorban)?

A válaszokat előre is köszönöm!

2015. aug. 4. 13:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Pl. nézd meg,hogy a kormány mennyire kopott,vagy nézd meg,hogy egyvonalban állnak-e a km számlálón a számok (persze ha pont vált a km az normális)
2015. aug. 4. 13:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha ügyesek a csalók, akkor nem fogod észrevenni a turpisságot. Minden kopóalkatrész cserélhető, kormány, váltógomb, pedálgumi, ülések, kárpitok, stb...

A szervizinformációk lekérdezése eredményes lehet, de csak abban az esetben, ha végig márkaszervizben javították a gépet.

A legpontosabb eredményt egy szakműhelyben történő átvizsgálás hozhat, de ebben az átvizsgálásban szerepelnie kell kompresszió végnyomás mérésnek és lehetőleg veszteség mérésnek is.

2015. aug. 4. 14:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

kettesnél a pont.

Ugyanannál a kereskedőnél szerettem volna venni egy új autót, ahol az előző autómat is vettem..volt is rá vevő, de kérte a szervízkönyvet...Nos, az nem volt. Mindent otthon csináltam a saját műhelyemben, tehát nem vittem szervízbe soha..nem is volt rá szükség.

Mondom is a kereskedőnek, hogy amíg nem adom el, addig nem tudom megvenni az újat..néz rám, mint a lőtt medve..mindjárt...kiveszi a kezemből a kitöltetlen szervízkönyvet, és precízen kitöltötte, lebélyegezte...

ilyen egyszerű..persze ez már régen volt, azóta eltelt tizenhárom év..

2015. aug. 4. 15:26
 4/4 anonim ***** válasza:
A visszatekert kilométerszámláló legbiztosabb jele az, ha eladó az autó.
2015. aug. 4. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!