Visszatekert óra, kereskedőtől?
Figyelt kérdés
vettem egy 15 éves auťót még tavaly novemberben, most pedig eladnám. Eddig bárki jött megnézni, mindenki azt mondja Hogy átvertek, nem 160.000 km volt a valódi futás.Ilyenkor mit lehet tenni, engem is érdekelne...Hogy lehet megnézetni és mennyibe kerülhet kB.?2015. jún. 11. 09:03
1/6 anonim válasza:
Semmit. Legfeljebb megmondod nekik, hogy állapotot vettél, nem óraállást :D
2/6 szántóvető válasza:
nem terveztél hoszú távra az autóval.7 hónapja van nálad,nem tudod bizonyítani hogy tekerten vetted.talán ha márkaszervizben szervizelték és ott már benne volt a 160e Km az órában akkor van esélyed.szóval informáld le márkaszervizben.
3/6 anonim válasza:
1500 ft lekérni az okmányirodából a rendszám alapján a regisztrált km óra állásokat (már ha nem külföldi import a vas...).
Amúgy nem értem - jönnek a vevők és téged győzködnek arról, hogy átvert a kereskedő?!
Mert azt megértem, hogy 15 éves autónál csak a nagyon madarak hiszik el a 160e-s futást és ezen reklamálnak, de mit érdekli őket, hogy a kereskedő anno kit vert át?
4/6 anonim válasza:
Takarítsd ki, porszívózd, törölgesd meg bőrápoló ha bőrbelsős, ha nem akkor kárpittisztító....
Ragyogjon, akkor talán elhiszik. Esetleg vidd el egy kereskedésbe, kérd meg tekerje előre 100-al.
5/6 anonim válasza:
Az autóhirdetésed elküldenéd privátban? Érdekelne a dolog.
6/6 anonim válasza:
Ha 220 lenne benne, az lenne a baj, ha 400, akkor meg az, sőt, abba is belekötne valaki, hogyha 80 lenne benne, mert "az ótó tönkremegy, ha nem járnak vele".Úgyis eljön mindennek a vevője, ha nem irreálisan magas áron hirdeted.Egyébként akár még valós is lehet, és is csak 10.000-et megyek egy évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!