Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Visszatekert óra, kereskedőtől?

Visszatekert óra, kereskedőtől?

Figyelt kérdés
vettem egy 15 éves auťót még tavaly novemberben, most pedig eladnám. Eddig bárki jött megnézni, mindenki azt mondja Hogy átvertek, nem 160.000 km volt a valódi futás.Ilyenkor mit lehet tenni, engem is érdekelne...Hogy lehet megnézetni és mennyibe kerülhet kB.?
2015. jún. 11. 09:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmit. Legfeljebb megmondod nekik, hogy állapotot vettél, nem óraállást :D
2015. jún. 11. 09:26
 2/6 szántóvető ***** válasza:
nem terveztél hoszú távra az autóval.7 hónapja van nálad,nem tudod bizonyítani hogy tekerten vetted.talán ha márkaszervizben szervizelték és ott már benne volt a 160e Km az órában akkor van esélyed.szóval informáld le márkaszervizben.
2015. jún. 11. 10:11
 3/6 anonim ***** válasza:

1500 ft lekérni az okmányirodából a rendszám alapján a regisztrált km óra állásokat (már ha nem külföldi import a vas...).

Amúgy nem értem - jönnek a vevők és téged győzködnek arról, hogy átvert a kereskedő?!

Mert azt megértem, hogy 15 éves autónál csak a nagyon madarak hiszik el a 160e-s futást és ezen reklamálnak, de mit érdekli őket, hogy a kereskedő anno kit vert át?

2015. jún. 11. 11:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Takarítsd ki, porszívózd, törölgesd meg bőrápoló ha bőrbelsős, ha nem akkor kárpittisztító....

Ragyogjon, akkor talán elhiszik. Esetleg vidd el egy kereskedésbe, kérd meg tekerje előre 100-al.

2015. jún. 11. 11:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Az autóhirdetésed elküldenéd privátban? Érdekelne a dolog.
2015. jún. 11. 14:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha 220 lenne benne, az lenne a baj, ha 400, akkor meg az, sőt, abba is belekötne valaki, hogyha 80 lenne benne, mert "az ótó tönkremegy, ha nem járnak vele".Úgyis eljön mindennek a vevője, ha nem irreálisan magas áron hirdeted.Egyébként akár még valós is lehet, és is csak 10.000-et megyek egy évben.
2015. jún. 11. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!