Női autós oktatót keresek Budapesten tapasztalatok alapján?!
Figyelt kérdés
Csak női oktatót keresek!2015. aug. 4. 10:59
1/13 anonim válasza:
Miért ragaszkodsz a női oktatóhoz?
2/13 A kérdező kommentje:
Azért mert volt férfi oktatóm, és elkezdett simogatni...
Ennek már 8 éve, nem tudok férfi oktatóval vezetni, azóta se lett meg a jogsim.
Nemrég lett autónk, és most már megéri a jogsi, de nem ülök be férfi oktató mellé.
2015. aug. 4. 11:22
3/13 anonim válasza:
B-ben?
Nekem C-ben volt női oktatóm, ő asszem nem foglalkozik B-vel.
Viszont valahogy nem olyan jó ha nő nőt oktat, kb. olyan mint a beosztott-főnök nő-nő kapcsolat.
Bár a te esetedben lehet, hogy tényleg egy nő volna a célszerűbb.
Melyik kerületek jöhetnek szóba?
4/13 anonim válasza:
Sajnálom :(
A hoxa tanulóvezetős fórumán emlékeim szerint van olyan, aki az egyik (van több is egyáltalán?) kifejezetten női iskolában tanult. esetleg próbáld meg ott (ha érdekel, priviben belinkelem a fórumot), élő fórum, tuti lesz, aki segíteni tud.
5/13 A kérdező kommentje:
B kategória, XIII kerület lenne a legjobb.
2015. aug. 4. 12:29
6/13 A kérdező kommentje:
A linket megköszönném :)
2015. aug. 4. 12:29
7/13 anonim válasza:
E kategóriára volt női oktatóm! a vizsgán tudtam meg, hogy papíron ő oktatott! Egyébként férfivel vezettem! Oka volt , ha az oktatód simogatott, pl rövidnadrág, rövid, mini szoknya vagy valami kihívó ,smink stb!
8/13 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy oka volt? A strandon is simogathatják a nőket ennyi erővel!!! Nem sminkelel, általában térdig érő szoknyában, sima felsőben voltam, még okot se adtam!!!!
2015. aug. 4. 12:46
9/13 A kérdező kommentje:
Évek kellettek hozzá, hogy túl legyek ezen, pont az ilyen p öcsök miatt, akik szerint én adtam rá okot!!!
2015. aug. 4. 12:49
10/13 anonim válasza:
A ffi oktatók 99 százaléka nem fog rád ugrani. Kár parázni. Kifogtál egy hülyét, de ez nem ok arra, hogy kerüld az összeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!