Mik a tipikus Opel betegségei?
Jaj, elfelejtettem említeni.
A C Corsát szeretném .D
nálam elég sok előjött, szerencsére nem egyszerre, de egyik sem volt nagy tétel, viszonylag könnyen orvosolhatóak voltak
kormánymű szétrohadt, gyárilag rossz a gumiharang, elmozdul, megeszi a rozsda (25plusz munkadíj, azóta tökéletes)
fényszóró foglalt beleolvad a búrába (1500 forint, az újabb típus amivel nincs gond)
váltókulissza elkopik (lehet kapni felújító készletet, időben cserélve olcsón meg lehet úszni)
távirányító mikrokapcsolója meghal (5 forintos mikrokapcsolót ráforrasztasz a chipre, és meg van oldva a probléma)
egr szelep meghal (35ezer volt, de ez szerintem a legtöbb autónál előjön
illetve eszik az olajat, motortól függetlenül, ezzel nem nagyon tudtam mit kezdeni, ez van
nekem még sikerült beáztatni az autót, sokszor parkolok fák alatt, és a levelek eltömítették az esővíz elvezetőt, mivel a lehető legidétlenebb helyen vannak
erre a szerelő 200 forintból csinált védelmet, azóta nincs ilyen gondom
Váltóprobléma itt is előjött (100E km előtt!), olajfogyasztás opeleknél természetes, egyes modellekhez a 7-8dl/1000km teljesen megszokott.
Én a 1.0-as 3 hengeres motort nem ajánlom, nem a megbizhatósága miatt, hanem azért mert hányadék hangja van, kattog mint egy dizel és rázza a kis 930kg-os bódét mint egy 4 hengeres motor ami 3 hengerezik. Bár 5-6 literrel eljár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!