HankoDC kérdése:
Opel Vectra C-t szeretnék venni benzineset és melyik motor választása lenne a legjobb?!
Figyelt kérdés
2015. aug. 2. 22:07
1/5 anonim válasza:
Amelyik a Te igényeidhez mérten a leg ideálisabb.
2/5 A kérdező kommentje:
Úgy értem,hogy motorikusan megbízható,optimális az üzemanyag fogyasztása
2015. aug. 3. 15:02
3/5 anonim válasza:
Ki kell ábrándítsalak az összes vectra egy elektromos káosz,egy hónap nem telik el hibaüzenet nélkül,fogyasztásuk botrány,csipegeti az olajat pláne az ecotec nem véletlenül olcsóbb egy használt klímás b vectra mint egy ugyanilyen full fapad suzuki
4/5 A kérdező kommentje:
1.8-as C Vectrat néztem,de a 2.2-es 147 lovas se áll messze,mert a 155lovasra írták,hogy egyszerűen eltörnek benne a motorikus alkatrészek!
A 2.2-es is annyit eszik mint az 1.8-as szinte,legalábbis ezt olvastam róla,könnyebb a motornak vinnie a kasznit.Az elektronikát olvastam,hogy szeret kiírogatni dolgokat!
Kérem válaszoljon!
2015. aug. 9. 19:05
5/5 anonim válasza:
Vectra c-ből a dízelek a jók!
1.9 cdti-->ez valójában 1.9jtd fiat(olasz)motor
a 120Le elfogadható de a 150-le már nagyon is jó
320Nm nyomaték van benne nagy kasznihoz jó motor nagyon csak kicsit hangos... nagyon jól mennek és hát a motorjuk az bírja a kilométereket.fogyasztásuk is nagyon jó
elektronikailag sem rosszak
csak hát van az opel betegség, hogy rohadnak eléggé:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!