Anuu kérdése:
Mi lehet a baja a scuteremnek hogy nincs szikra tarfo generator gyertyapipa minden jo a vezeteket megneztem nincs megolvadva. A generatort ki kellet cserelni elotte ment es miutan ujjat tettem nem ad szikrat mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Surgos!aki tudja mi a baja irjon. surgos lenne2015. aug. 1. 19:02
11/17 A kérdező kommentje:
van benne aksi ugy probaltam szoval a 3as kapcsolo az a generatorbol kifele jovo szal ossze van kotve a fekete-feketevel.,sarga-zold.,feher-feherrel. a masik harom pedig : a piros-zold, kek-kekkel.,fekete piros csikos pedig ugyanazzal a szinnel. ez igy jo?
2015. aug. 3. 14:36
12/17 anonim válasza:
Húú. Ezzel sem tudok mit kezdeni. Leírsz színeket ez igen kevés. Meg kell keresned a jeladó két vezetékét a háromból. Csak azt bekötni a cdibe. Használd az eredeti cdit ha az is más fajta. Meg kéne tudni kap e áramot az inverter az akksiról. Valószínűleg, de van hogy csak a tekercs adja a tápfeszt.
13/17 anonim válasza:
Hol laksz? Siófoktól milyen messze? Ha messze, olvass utána a cdi gyújtásnak. Nézz meg égy kapcsolási rajzot olvass el mindent amit találsz, hogy képbe legyél honnan jön a tápfesz, hogy lehet kiváltani, az inverternek mi a dolga mért van kondi a gyújtótskercs előtt. Egy hét olvasás után meg is lehet építeni. Egyszerű ha már érted. De hijába mondogatsz nekem színeket mert ahhoz minden nap ezt a típust kéne szerelnem. Nem jutunk egyről a kettőre így. Azért mondom ezt, mert a képeket jobban megnézve mondtam néhány hülyeséget is.
14/17 A kérdező kommentje:
oke koszi amugy a jelado 2 szalat a cdi be hogy kossem be? a szalat vaggy ugy siman nyomjam ra? v hogy erted"/
2015. aug. 3. 15:58
15/17 A kérdező kommentje:
kiprobaltam a trafot egy ongyujtonak a szikraztatojaval hogy atmegy e a szikra es tokeletesen atment de ha rateszem a trafora a ket kabelt es fentebrol a kabelt probalom szikrat bele loni ugy mar nem megy at a szikra a gyertyaig? mi lehet?vagy a generatort pl.ki lehetne ugy probalni hogy amikor forog hogy szikrat nem ad vagy valamit? hogy lassam jol van e bekotve vagy mukodik e?
2015. aug. 4. 14:31
16/17 anonim válasza:
A generátor 14V.-ot ad a cdi-be ami átalakítja 220-240-re ez megy a kondiba, vagy a cdi-ben van a s kondi és onnan megy a gyújtótekercs primer körébe. A jeladó párhuzamos kapcsolással van bekőtve ebbe a körbe és egy tűszerü lökéshullámot ad. Egy a szekundertekercsben 20KV. körül indukál. Tehát csak áram kell a cdi-be és ha minden jó akkor mennie kell.
17/17 anonim válasza:
Találtam egy tuti rajzot ezzel eltalálsz. Adj egy elérhetőséget elküldöm. Mondjuk ímélcímed priviben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!